Αρχική » , , , , » Τι ανακοίνωσε η ΕΑΑΣ για την μη έγκριση του Απολογισμού και Ισολογισμού Ο.Ε. 2014

Τι ανακοίνωσε η ΕΑΑΣ για την μη έγκριση του Απολογισμού και Ισολογισμού Ο.Ε. 2014


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ε.Α.Α.Σ. ΠΕΡΙ ΜΗ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ–ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014

Ενημερώνουμε τα μέλη μας, σχετικά με την απόφαση του ΥΠΕΘΑ/ΓΕΣ/ΔΟΙ/1γ, και των δημοσιευμάτων που ακολούθησαν επί του θέματος περί:

«Τη μη έγκριση του απολογισμού εσόδων - εξόδων και ισολογισμών περιουσιακής κατάστασης και χρηματικής διαχείρισης, έτους 2014, της ΕΑΑΣ και την υποβολή τους, ως μη εγκεκριμένους, στο Ελεγκτικό Συνέδριο, προκειμένου να ελεγχθούν κατά τη διαδικασία του κατασταλτικού ελέγχου»

ΟΤΙ

Το υπόψη γεγονός οφείλεται στη καθυστέρηση καταβολής από το Μ.Τ.Σ. το μήνα Δεκέμβριο 2014 του ποσοστού εκ του μερίσματος που αποδίδει αυτό στην Ε.Α.Α.Σ., ποσού ύψους 45.149,18 ευρώ, το οποίο και τελικά απεδόθη σε αυτή στις 15 Ιανουαρίου 2015.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ

Το υπόψη θέμα δεν προκλήθηκε από υπαιτιότητα της Ε.Α.Α.Σ και μετά την απόδοση του οφειλόμενου ποσού υπήρξε τελικά και ουσιαστικά ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ποσού ύψους 20.214,43 ευρώ.

Τα παραπάνω για την αποκατάσταση της αλήθειας, την αποφυγή λανθασμένων εντυπώσεων για τον τρόπο λειτουργίας της Ε.Α.Α.Σ. και τη πλήρη ενημέρωση των μελών μας.

Για το Δ.Σ./ Ε.Α.Α.Σ.
Ο Πρόεδρος Αντγος ε.α. Ροζής Βασίλειος.


ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Δεν εγκρίθηκε ο Απολογισμός και Ισολογισμός Ο.Ε. 2014 της ΕΑΑΣ (ΑΔΑ: 70ΑΙ6-ΖΡΥ)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ