Αρχική » , , , , » ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ - ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕΣΩ TAXISNET! (ΟΔΗΓΙΕΣ - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ Ε.Σ.)

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ - ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕΣΩ TAXISNET! (ΟΔΗΓΙΕΣ - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ Ε.Σ.)

Στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλεται από την Υπηρεσία Συντάξεων για βελτίωση των παρεχόμενων στον πολίτη διαδικασιών, μείωση της γραφειοκρατίας, επιτάχυνσης των εργασιών που εκτελεί με την συνδρομή της τεχνολογίας, σας ενημερώνουμε ότι από την 01-01-2014,θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε αναφορικά με τη σύνταξη που σας καταβάλλεται εκ μέρους του Δημοσίου (ακαθάριστα ποσά, κρατήσεις, πληρωτέο ποσό), από τη Διαδικτυακή Πύλη των Συντάξεων. Η παροχή της Υπηρεσίας αυτής με... ηλεκτρονικό τρόπο στους συνταξιούχους του Δημοσίου, θα δώσει στον χρήστη-συνταξιούχο τη δυνατότητα να ζητά και να λαμβάνει ενημέρωση αναφορικά με το ύψος της καταβαλλόμενης σύνταξης και τις σχετικές κρατήσεις-μειώσεις, ανά μήνα.

Για να λάβετε αυτή την ενημέρωση ακολουθείτε τα παρακάτω 2 βήματα:

1. Εισέρχεστε απευθείας ΕΔΩ (ΦΩΤΟ 2) ή στον ιστότοπο των συντάξεων του Γ.Λ.Κ. ΕΔΩ και επιλέγετε το πεδίο (από την αριστερή πλευρά) ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ (ΦΩΤΟ 1).

2. Πληκτρολογείτε τον κωδικό πρόσβασης μοναδικής σύνδεσης (κωδικός πρόσβασης στο TAXISNET: Όνομα χρήστη/username - Κωδικός πρόσβασης/password) (ΦΩΤΟ 2), επιλέγετε το πεδίο Μηνιαίο Ενημερωτικό Σημείωμα (ΦΩΤΟ 3) και τέλος (ΦΩΤΟ 4), επιλέγετε το έτος - μήνα για το οποίο ενδιαφέρεστε να λάβετε γνώση [ΠΡΟΣΟΧΗ, στην πρόταση που εμφανίζεται: «Επιλέξτε Σύνταξη για εμφάνιση», θα πρέπει από κάτω ακριβώς, να κλικάρετε την κουκίδα, προκειμένου να ενεργοποιηθεί η επιλογή «εμφάνιση» (ΦΩΤΟ 4)].

Το Ενημερωτικό Σημείωμα (Υπόδειγμα στη ΦΩΤΟ 5) που από 01-01-2014 θα εκδίδεται με τον τρόπο που περιγράφθηκε, αντικαθιστά πλήρως το Ενημερωτικό Σημείωμα που μέχρι τώρα αποστέλλονταν κάθε τρίμηνο στην ταχυδρομική σας διεύθυνση και μπορεί να αξιοποιηθεί για κάθε νόμιμη χρήση.

Το Τριμηνιαίο Ενημερωτικό Σημείωμα Α' τριμήνου 2014 (Ιανουάριος-Φεβρουάριος-Μάρτιος) θα είναι το τελευταίο που θα αποσταλεί στην ταχυδρομική σας διεύθυνση.

Από τον Μάρτιο 2014 μέχρι και τον Ιούνιο 2014 θα είναι δυνατή σε εξαιρετικές περιπτώσεις, η έκδοση του Τρίμηνου Ενημερωτικού Σημειώματος από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Κοινού της Γενικής Δ/νσης Συντάξεων (Ισόγειο-Κάνιγγος 29). Από τον Ιούνιο 2014 και μετά, η έκδοση Ενημερωτικού Σημειώματος για την καταβαλλόμενη σύνταξη θα γίνεται αποκλειστικά μέσω Διαδικτυακής Πύλης (www.gsis.gr).

Τέλος, στο ίδιο ως άνω πλαίσιο, η Βεβαίωση Καταβληθείσας Σύνταξης για χρήση στην οικεία Οικονομική Εφορία κατά την υποβολή δήλωσης φόρου εισοδήματος, θα εκδοθεί για το 2014 (οικονομική χρήση 2013) ομοίως αποκλειστικά μέσω Διαδικτυακής Πύλης www.gsis.gr, ακολουθώντας αντίστοιχη διαδρομή: Εισέρχεστε απευθείας ΕΔΩ ή στον ιστότοπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων www.gsis.gr, επιλέγετε το πεδίο ΜΙΣΘΟΙ-ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, επιλέγετε το πεδίο ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, επιλέγετε το πεδίο ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ, πληκτρολογείτε τον κωδικό πρόσβασης μοναδικής σύνδεσης (κωδικός πρόσβασης στο TAXISnet) επιλέγετε το πεδίο ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙΣΑΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ (...έτος).

Σημειώνεται ότι οι παραπάνω δυνατότητες ενημέρωσης (Μηνιαία Ενημερωτικά Σημειώματα, Βεβαιώσεις καταβληθεισών συντάξεων) θα παρέχονται και για παρελθόντα έτη, συγκεκριμένα από το έτος 2007.

Κάντε κλικ στις παρακάτω φωτό για μεγένθυση:
ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ
(saealarisas.blogspot.gr - Σ.Λ.)

27 σχόλια:

 1. Ο ΠΑΝΣΟΦΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΚΙ'ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ Η/Υ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΙΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΣΧΟΛΗ ECDL.OI ΨY ΧΙΑΤΡΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΦΟΙ 'Η ΣΤΡΑΒΟΙ;ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΠΡΑΜΑ" ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ;EKTOS AN O ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΥΠΟΙΚ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΘΟΥΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΚΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ.!!! ΒΡΕ ΚΟΥΤΟΥΡΝΙΘΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙΑ ΣΑΝ ΕΜΑΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ Η ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ .....ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ .ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ. ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΚΡΕΜΑΝΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ Η ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ.. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ . ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΙΣ ΚΟΜΕΝΕΣ? ΘΕΟΧΑΡΗ ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΗΤΕ ΚΑΙ ΣΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΔΕ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΕ ΕΣΕΝΑ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ? ΔΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ ΕΣΥ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ? Η ΣΕ ΑΦΗΣΑΝ ΣΕ ΚΑΝΑ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΝ ΤΟ ΜΩΥΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΒΑΣΙΛΙΚΑ? ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΡΘΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!!! ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΠΑΠΑΡΙΖΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ21 Ιαν 2014, 1:38:00 μ.μ.

  ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΩ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΜΟΥ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΩΔΙΚΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΟΥ TAXISNET ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΑΓΑΠΗΤΕ κ. ΠΑΠΑΡΙΖΟ ΠΡΕΠΕΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΩΔΙΚΟΥΣ (ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΜΕ ΤΗΝ ΣΎΖΥΓΟ ΜΟΥ ΚΆΝΟΥΜΕ ΔΉΛΩΣΗ ΜΑΖΙ, ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟ ΠΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΏ ΒΓΑΊΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΝΟΜΑ ,ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΥΠΏΣΩ ΤΗΝ ΒΕΒΑΊΩΣΗ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΊΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΑΓΑΠΗΤΕ κ. ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΩΔΙΚΟΥΣ (ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟ) ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΖΙ ΔΗΛΩΣΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ Ο ΠΑΠΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑΜΥΑΛΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΚΟΞΟΚΟΤΡΩΝΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΡΕ ΑΡΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ .ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ ΤΟ 1983. ΩΡΑΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΣΤΟ [ΠΒ] ΤΩΡΑ ΧΑΛΙ ΜΑΥΡΟ ΦΙΛΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. 5:36 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Η/Υ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Ν' ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΛΟΓΩ ΑΝΕΧΕΙΑΣ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΘΥΣΤΕ ΡΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΖΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ.ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ,"ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕ", ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ Η/Υ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ "ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ECDL(AN ZΗΣΟΥΝ).ΚΙ' ΕΣΥ ΚΙ' Ο ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΦΑΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΝ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.ΕΧΕΙΣ ΒΛΕΠΩ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΕΜΜΕΣΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙΑΔΑ.ΝΑ ΠΑΣ ΕΥ ΚΙ' ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΚΕΦΑΛΗΣ ΙΣΩΣ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣΠΕΤΣΟΚΟΨΕΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΣΤΡΟΥΦΟ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΕΚΝΩΝ ΜΕ ΤΟΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟΥ 2012 ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 2013 ΚΑΙ 2014 ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕΤΟ2012 ΣΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΛΕΒΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΥΡΙΕ ΣΤΡΟΥΦΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΕΤΗ ΜΗΠΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΜΙΣΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΕΚΝΩΝ ΠΧ ΕΓΩ ΤΟ 2012 ΕΙΧΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΞΗ 17900 ΚΑΙ 1056 ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΕΚΝΩΝ=18956. ΤΟ2013 ΕΙΧΑ ΣΥΝΤΑΞΗ 13950ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΜΑΛΑΚΙΑΣ320ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΔΥΟ ΤΕΚΝΑ !!ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ 39 ΕΥΡΩ ΚΑΤΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ξέρει κανένας πως μπορώ να βρω μηνιαίο ενημερωτικό σημείωμα για το ΜΤΣ και ΕΚΟΕΜΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΕΑΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.....ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ποτε μπορουμε να βγαλουμε τις βεβαιωσεις για τα λεφτα που πηραμε ο 2014 προκειμενου να την χρησιμοποιησουμε για τη φορολογικη δηλωση του 2015

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Πως μπορω να δω τα μερισματα του καθε μηνα απο το ΜΤΣ και Επικουρικο Ταμειο Χωροφυλακης.Που μπαινω δεν ξερω.Ειμαι ηλικιωμενος και δεν ειμαι και τοσο εξπερ.Ευχαρισω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. κ. Νίκο οι βεβαίωσεις 2014 δεν έχουν βγει ακόμη, τις αναμέμουμε. Για τα υπόλοιπα ακολουθήστε τις παραπάνω αναλυτικές οδηγίες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Γεια σαςΔεν θα σχολιασω τις βεβαιωσεις .Θα αναφερθω σε μερικες γυναικες των Ενοπλων Δυναμεων και συγκεκριμενα του Πεζικου που υπηρετησα.Κανουν τις αρρωστες,απορω πως παιρνουν αναρρωτικες αδειες και βρισκονται να κανουν μπανιο σε παραλιες της Πρεβεζας.Ας το κοιταξουν λιγο οι Μοναδες τους και συγκεκριμμενα το ΤΕΘΑ για να μη μας δουλευουν μερικες αχρηστες.Να τις διωξει ο κ. ΥΕΘΑ αφου δεν εχουν ορεξη να δουλεψουν..Ευχαριστω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Κε, 2:43' μ.μ.25/9/15.
  Υπάρχουν άτομα σ' όλα τα επαγγέλματα και δη στο Δημόσιο,
  άλλοι ξύπνοι και κοπανατζίδες, άλλοι βολεμένοι,
  άλλοι νοθροί-ψυχασθενείς-αδιάφοροι-κλπ,,
  Υπάρχουν και αργόμισθοι και άλλοι που δεν πάτησαν επί μήνες ή και χρόνια:
  και όλοι ΑΜΟΙΒΩΜΕΝΟΙ!!!
  Εσύ Κε σχολιαστή τι ζόρι τραβάς με τις Κυρίες των Ε.Δ.;
  λες κι' είσαι εργοδότης τους. Δεν θα πέσει έξω η παραγωγή.
  Εάν χρειαστεί (που αχρείαστο ν'άναι), ν'άσαι σύγουρος,
  ότι θα τα δώσουν γιά την Πατρίδα!!! ΌΛΑ !!! (ρε γαμώτο).
  Γιαυτό μη το βλέπεις μίζερα,αλλά δέσ'το με σύνεση-αλληλεγγύη και επιείκεια:
  και τότε, θα νιώθεις,...,Ανώτερος!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Εγω κυριε σχολιαστη τραβαω ζορι για τις γυναικες στο Στρατο γιατι ειμαι γυναικα Αξκος και δεν μπορω να βλεπω λουφες γυρω μου ενω εγω να δουλευω και με το παραπανω. Δεν μπορω τις αδικιες και αν δεν ξερεις μη μιλας ετσι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Κα 11:32'μ.μ. 25/9/15
  Οι φράσεις σας για Στελέχη των Ε.Δ., όπως,
  "μερικές άχρηστες" - "να τις διώξει ο Κος ΥΕΘΑ",
  αλλά και ο τόνος-ύφος, με τον οποίο διατυπώνετε το σχόλιό σας,
  είναι ανάρμοστος-ανεπίτρεπτος-επιλήψιμος και α π α ρ ά δ ε κ τ ο ς.
  Αποκλείω να προέρχεσθε από παραγωγική Σχολή των Ε.Δ.,
  Γιατί ΜΑΣ ...προσβάλλετε. Λογικευθείτε και μη εκτίθεσθε Δημοσίως.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Ντροπη να εισαστε ρατσιστες για τα Στελεχη των Ενοπλων Δυναμεων αναλογα απο ποιες Σχολεςπροερχονται..Ολα τα Στελεχη των Ε.Δ ανδρες-γυναικες ειναι αξια ασχετως αν υπαρχουν ελαχιστες εξαιρεσεις οπως ανεφερε η κα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Ειρηνη υμην.Μη τσακωνεστε ,ολοι συναδελφοι ειμαστε.Δεν εχουμε να μοιρασουμε τιποτε.Μονο αγαπη για την Ελλαδα μας.Αφηστε τις κακιες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Κωνσταντινος26 Σεπ 2015, 10:55:00 μ.μ.

  Σας παρακαλω πως μπορουμε να δουμε τα μερισματα ΜΤΣ και ΕΚΟΕΜΣ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Η αληθεια ειναι πικρη μικρη κυρια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΣΑΙΤ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Γιατ δεν μου αλλαζη ομηνας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Δημητρης. Εαν δεν εχουμε τον ΑΜ ΔΙΑΣ πως μπορουμε να βγαλουμε το ενημερωτικο σημειωμα συνταξιουχου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. ποιος ξερει να μου πει,πως μπορω να εκτυπωσω Μηνιαία Ενημερωτικά Σημειώματα,του ΜΤΣ, και του επικουρικου της χωροφυλακης,......οποιος γνωριζει.παρκαλω προσωπικα στο μαιλ μου....archontakhs@gmail.com.....ευχαριτω

  ΑπάντησηΔιαγραφή

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ