Οι στρατιωτικοί φτιάχνουν κόμμα!


ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΙΒΟ
Το ιδρυτικό προσκλητήριο του νέου κόμματος υπογράφεται από 22 απόστρατους αξιωματικούς του Στρατού Ξηράς, οι οποίοι είναι όλοι απόφοιτοι της Τάξης του 1981 της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων

Ένα νέο πολιτικό κόμμα δημιουργούν Έλληνες απόστρατοι αξιωματικοί του Στρατού. Το κόμμα, το οποίο στις «αγκαλιές» του βάζει αξιωματικούς και άλλων Σωμάτων Ασφαλείας αλλά και απλούς πολίτες έρχεται για να δώσει, όπως λένε οι ιδρυτές του, την απάντηση στα «θέλω» του ελληνικού λαού. Οι αξιωματικοί το ίδρυσαν επειδή, όπως... λένε, «δεν πάει άλλο. Η Ελλάδα χρειάζεται κάτι καινούργιο». Το κόμμα αυτό έχει στόχο «τον τερματισμό του υφιστάμενου πολιτικού συστήματος εξουσίας», επισημαίνει στην "PRESS Time" ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του, ανώτατος αξιωματικός εν αποστρατεία, Νίκος Αλικάκος, ενώ τονίζει ότι ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να εμπιστευτεί κανένα κόμμα της Βουλής καθώς τον οδηγεί στην παραζάλη.

Στις 21 Νοεμβρίου το υπό δημιουργία κόμμα θα ανακοινώσει επίσημα την ίδρυση του. Η ημερομηνία που επέλεξαν οι απόστρατοι αξιωματικοί για την μεγάλη συγκέντρωση του Νοεμβρίου είναι σημαδιακή: Το 1940 ο ελληνικός στρατός απελευθέρωσε το Λεσκοβίκι και την Κορυτσά. Στην συγκέντρωση όπου το νέο κόμμα θα δώσει την ιδρυτική διακήρυξη αλλά και το πρόγραμμα του αναμένεται να καταφθάσουν εκατοντάδες πολίτες από όλη την Ελλάδα. Το ιδρυτικό προσκλητήριο του νέου κόμματος υπογράφεται από 22 απόστρατους αξιωματικούς του Στρατού Ξηράς, απόφοιτους της Τάξης του 1981 της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων.

«Δεν πάει άλλο» φωνάζουν καιρό τώρα οι Έλληνες πολίτες. Πάνω σε αυτή τη φράση φαίνεται πως «πάτησαν» οι εμπνευστές του κόμματος αυτού, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι όπως δείχνουν να δώσουν ένα τέλος στην σημερινή κατάσταση, εφόσον ο λαός τους δώσει την ψήφο τους.

Ο πρόεδρος της προσωρινής διοικούσας επιτροπής και αξιωματικός εν αποστρατεία -υποστράτηγος Νίκος Αλικάκος μιλάει στην "PRESS Time" για τα λάθη της κυβέρνησης, τον λόγο που ίδρυσαν το «Κόμμα Ελλήνων Αξιωματικών» και τους στόχους τους. Νωρίτερα, στις 18 Σεπτεμβρίου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας τα μέλη του θα συγκεντρωθούν για να συζητήσουν την προώθηση των διεργασιών για την ίδρυση.

Για το κόμμα

Όπως μας αναφέρει ο κ. Αλικάκος οι πολίτες συναισθάνονται ότι «πέθανε» το πολιτικό σύστημα της Ελλάδας και ότι η χώρα βρίσκεται σε αδιέξοδο. «Η χώρα χρειάζεται ένα καινούργιο κόμμα», λέει ο κ. Αλικάκος και συμπληρώνει: «Ανεξάρτητα από αν αυτό το νέο κόμμα είμαστε εμείς ή κάποιο άλλο. Δεν έχουμε φίλτρα ούτε δεξιά ούτε αριστερά», σημειώνει ο κ. Αλικάκος για την ιδεολογία του νέου κόμματος και λέει χαρακτηριστικά ότι πρέπει ο καθένας να κάνει για την πατρίδα ότι αισθάνεται. «Η πρόθεσή μας είναι να αναπτύξουμε συνδυασμούς υποψηφίων σε όλη την Ελλάδα», εξηγεί ο πρόεδρος εκ μέρους όλων των μελών του υπό σύσταση πολιτικού μηχανισμού, του οποίου η ίδρυση έχει ως πρώτο και μοναδικό στόχο να εμπνεύσει το αίσθημα της ελπίδας, της ασφάλειας, της ικανότητας και της προοπτικής στους Έλληνες πολίτες. Όπως μας εξηγεί στη συνέχεια ο κ. Αλικάκος, το νέο κόμμα δεν θα διεισδύσει στον χώρο των εν ενεργεία στρατιωτικών. «Απευθύνεται όχι μόνο σε απόστρατους αλλά και σε όλους τους ελεύθερους πολίτες». Επίσης, καλεί όλους τους εν αποστρατεία αξιωματικούς του Στρατού, Πολεμικού Ναυτικού, Πολεμικής Αεροπορίας, Ελληνικής Αστυνομίας, Πυροσβεστικού Σώματος, Λιμενικού Σώματος αλλά και όλους τους πολίτες που θέλουν να προχωρήσει το έθνος να γίνουν μέλη του νέου κόμματος.

«Είμαστε πάρα πολύ καλά οργανωμένοι θα μορφοποιηθούμε και θα δώσουμε απαντήσεις. Γιατί ο λαός αναρωτιέται πού πήγαν οι ένοχοι και γιατί το σύστημα τους καλύπτει. Υπάρχουν ένοχοι και θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη».

Απλοί πολίτες

Οι πολίτες είναι αυτοί που θα δώσουν την «ψήφο» εμπιστοσύνης ώστε το κόμμα να αποκτήσει δύναμη. Οι πολίτες έπαψαν να έχουν εμπιστοσύνη πλέον στην κυβέρνηση και η ανησυχία τους για το μέλλον της χώρας τους «σπρώχνει» στα νέα κόμματα. Από την άλλη, τόσο οι απόστρατοι τόσο οι εν ενεργεία στρατιωτικοί έχουν «γονατίσει» από τα μέτρα της κυβέρνησης και αυτό αυτόματα δημιουργεί για το νέο κόμμα μεγάλη δεξαμενή άντλησης ψήφων.

«Η πρωτοβουλία αυτή αντανακλά στην έντονη και διάχυτη επιθυμία πλήθους αποστράτων αξιωματικών των Ε.Δ. και Σ.Α. για πολιτική δραστηριοποίηση», αναφέρουν στην ανακοίνωση της ίδρυσης του νέου κόμματος οι απόστρατοι αξιωματικοί και συνεχίζουν παρακάτω: «Την επιθυμία των απλών πολιτών που έχουν το συνταγματικό και νόμιμο δικαίωμα και υπό τις σημερινές περιστάσεις ένα νέο κόμμα αποτελεί εθνική ανάγκη. Πρόκειται περί πρωτοφανούς ενέργειας στην ιστορία της νεώτερης Ελλάδας», γράφει η ανακοίνωση ενώ παρακάτω τονίζει: «Βασίζεται στις κοινές αντιλήψεις και εθνικές πεποιθήσεις της διακριτής κατηγορίας πολιτών, η οποία προσδιορίζεται στο σώμα του Ελληνικού Λαού». Η ανακοίνωση υπογράφεται από 22 απόστρατους αξιωματικούς: Ο Δημήτριος Ζηκούλης, ο Γεώργιος Καραγιάννης, ο Γεώργιος Καρράς, ο Γεώργιος Κεχαγιάς, ο Ιωάννης Κουτσαϊμάνης, ο Πάτροκλος Λυμπερόπουλος, ο Ανδρέας Μετζελόπουλος, ο Στέργιος Μουχτάρης, ο Κωνσταντίνος Μυστακίδης, ο Βασίλειος Πανταζής, ο Φώτιος Ρίζος, ο Γεώργιος Ροΐδοδήμος, ο Ανάργυρος Σαρήπαππας, ο Χαράλαμπος Σαρρής, ο Γεώργιος Σκουντής, ο Δημήτριος Τόγκας, ο Κυριάκος Φίλιος, ο Γεώργιος Φωτόπουλος, ο Στυλιανός Χουβαρδάς, ο Ιωάννης Χύτας και ο Γεώργιος Ψαραδέλλης.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ: «Μαζεύουν» νέα μέλη κάθε μέρα

Εντυπωσιακή ήταν η θερμή υποδοχή των απόστρατων αξιωματικών από τους πολίτες. Το κάλεσμά τους για μια πρώιμη συνάντηση είχε μεγάλη ανταπόκριση σε δεκάδες πολίτες οι οποίοι παρευρέθηκαν στις συγκεντρώσεις του υπό δημιουργία κόμματος ώστε να ακούσουν την διακήρυξη των προγραμματικών τους θέσεων.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Άλσους Ελληνικού Στρατού, στο Πάρκο Γουδί ανήμερα του εορτασμού της Παναγίας και έδωσαν το «παρών» περισσότερα από 250 άτομα. Η μέρα και η τοποθεσία που επέλεξαν οι απόστρατοι αξιωματικοί δεν είναι τυχαία: Την ίδια ακριβώς μέρα και στον ίδιο χώρο πριν 98 χρόνια οι αξιωματικοί του Στρατιωτικού Συνδέσμου Στρατού και Ναυτικού, είχαν πραγματοποιήσει μια ιδιαίτερα τολμηρή συγκέντρωση στους στρατώνες της Στρατιωτικής Πόλεως στο Γουδί, η οποία αποδείχτηκε καταλυτική για τη νεότερη ελληνική ιστορία των αξιωματικών του Στρατιωτικού Συνδέσμου.

Μεγάλη ανταπόκριση είχε και η συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη στις 15 Αυγούστου. Έκπληξη στα μέλη του νέου πολιτικού κόμματος ήταν η συγκέντρωση στην Λάρισα. Εκεί παρευρέθηκαν όχι μόνο απόστρατοι και πολίτες από τη Λάρισα, την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη αλλά και από άλλες πολλές πόλεις όπως τα Γιάννενα και οι Σέρρες. Οι στρατιωτικοί, οι απόστρατοι όλων των σωμάτων ασφαλείας αλλά και όσοι πολίτες πηγαίνουν στις συγκεντρώσεις χειροκροτούν την κίνηση των απόστρατων αξιωματικών ενώ πολλοί εγγράφονται ως νέα μέλη καθημερινά.

(PRESS Time 03/09/2011 - Ν. ΚΛΑΔΗ)
(Σ.Λ.)

19 σχόλια:

 1. Ανώνυμος είπε...
  Αντε κάντε το.Να δούμε μια ασπρη μέρα και τους προδοτες στο Γουδή ...
  Ανώνυμος είπε...
  ΜΠΡΑΒΟ, ΚΑΛΗ ΕΠΤΥΧΙΑ!!! ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ!!!
  ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ!!!! ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!!

  Ανώνυμος είπε...
  ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΑ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ. ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ. ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΟΧΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ. ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

  Ανώνυμος είπε...
  ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!! Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!! ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ!!!

  Ανώνυμος είπε...
  Βράβο.μπας και δουμε καμια καλη μερα σε αυτον τον καμμενο τόπο

  Ανώνυμος είπε...
  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙΝΗΜΑ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ. ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ, ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΕΣ.

  Ανώνυμος είπε...
  Είμαστε μαζί σας!!!! Κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε γιατί η προδοσία έχει χτυπήσει κόκκινο...Σας στηρίζουμε από τώρα και θα είμαστε και στις 18/9 εκεί... Καλή δύναμη!!!!

  Ανώνυμος είπε...
  Στρατιωτικός νόμος, στη φυλακή ΟΛΑ τα καθάρματα που κυβερνήσανε τα τελευταία 30 χρόνια! ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μερικούς από τους υπογράφοντες τους έχω συναντήσει και σε παλαιότερα στρατιωτικά κόμματα ως ιδρυτικά μέλη! Έχουν αποκτήσει πλέον εμπειρία!

   Διαγραφή
 2. ................................................................................... "Ένα νέο πολιτικό κόμμα δημιουργούν Έλληνες απόστρατοι αξιωματικοί του Στρατού. Το κόμμα, το οποίο στις «αγκαλιές» του βάζει αξιωματικούς και άλλων Σωμάτων Ασφαλείας αλλά και απλούς πολίτες έρχεται για να δώσει, όπως λένε οι ιδρυτές του, την απάντηση στα «θέλω» του ελληνικού λαού." ...............................................
  " Επίσης, καλεί όλους τους εν αποστρατεία αξιωματικούς του Στρατού, Πολεμικού Ναυτικού, Πολεμικής Αεροπορίας, Ελληνικής Αστυνομίας, Πυροσβεστικού Σώματος, Λιμενικού Σώματος αλλά και όλους τους πολίτες που θέλουν να προχωρήσει το έθνος να γίνουν μέλη του νέου κόμματος.
  ................................................

  Δεν αναφέρεται στο κείμενο το παραμικρό για αποστρατους ΑΝΘΥΠΑΣΠΙΣΤΕΣ,ΠΥΡΟΝΟΜΟΥΣ,ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ Στρατεύματος, Σ.Α. , Λ.Σ. ......
  ΑΡΑΓΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΟΙ ;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ!!!
  ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Το πρώτο πράγμα που μαθαίνει το στέλεχος (Αξκός ή Υπαξκός) είναι η διαχείριση της εξουσίας.
  Η εξουσία αυτή για τους μέχρι σήμερα πολιτικούς χρησιμοποιήθηκε και χρησιμοποιείται σαν μέσο για τον έλεγχο κάθε οικονομικού και ανθρώπινου πόρου της Ελληνικής Κοινωνίας.
  Το αποτέλεσμα είναι αυτό που βιώνουμε σήμερα, ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΤΟΥ .

  Ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε την διαφορά.

  «ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ»

  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Και οι εν ενεργεία Στρατιωτικοί, είναι Έλληνες πολίτες ψηφοφόροι και καλό είναι ελεύθερα να κινούνται και να εγγράφονται και αυτοί στο νέο κόμμα το οποίο το περιμένει ο λαός από καιρό! Ο λαός περιμένει η οικογένεια των Ελλήνων Στρατιωτικών να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο και το ξεπούλημα που εχουν στήσει όλοι οι κυβερνούντες τις τελευταίες δεκαετίες!! Μόνο όταν αρχίσουν να τιμωρούντε οι προδότες , τότε θα εμπιστευτεί ότι πράγματι δεν πάμε σε "μία από τα ίδια!!" και ότι θα υπάρξει προοπτική για την Ελλάδα και τα παιδιά μας. Πριν περίπου ένα εξάμηνο ήμουν στην Κρήτη. Οι περισσότεροι γνωστοί μου μου έλεγαν το ίδιο πράγμα "Κάντε κάτι οι Στρατιωτικοί! Δεν εμπισευόμαστε πλέον κανένα στη βουλή". Το ίδιο μου λένε και στην υπόλοιπη Ελλάδα οι γνωστοί μου αλλά και άγνωστοι πολίτες από όλες τις κοινωνικές τάξεις! Είμαστε μαζί σας! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Δεν χρωστάω , μου χρωστάτε !!! (Ούτε μαζί τα "φάγαμε" , ούτε μαζί θα τις "φάμε")
  .


  Δεν δανείστηκα εγώ αλλά εσείς ! Δεν σας χρωστάω , δεν σας πληρώνω . Μου χρωστάτε !!!
  Μου χρωστάτε την Αλλαγή για ένα κράτος δικαίου με σεβασμό στον κοινωνικά αδύνατο
  Μου χρωστάτε τις καλύτερες μέρες που μου υποσχέθηκε ο Ανδρέας Παπανδρέου το 85
  Μου χρωστάτε την Κάθαρση του 90 που έλεγε ο Μητσοτάκης
  Μου χρωστάτε την Ισχυρή Ελλάδα και
  τον ποιότητα Ζωής που υποσχέθηκε ο Σημίτης
  Μου χρωστάτε την καλύτερη Ελλάδα που ευαγγελιζόταν ο Καραμανλής και την Επανίδρυση του κράτους
  Μου Χρωστάτε τα λεφτά που υπήρχαν ...
  Μου χρωστάτε ..τα περήφανα γηρατειά , τα τιμημένα νιάτα ...
  Μου χρωστάτε ρε απατεώνες και δεν σας χρωστάω
  Και δεν θα σας πληρώσω και δεν αναγνωρίζω κανένα χρέος , δανειστήκατε εσείς , φάγατε εσείς και ζητάτε απο μένα να σας τα ξεπληρώσω ... Δεν πληρώνω , δεν δανείστηκα , δεν χρωστάω .
  Τέλος εποχής

  ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΩΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Όταν εδώ και χρόνια άνοιξαν της πύλες του φρενοκομείου και παρέδωσαν την πατρίδα μέσω….των «αγορών» σε ξένα συμφέροντα, όταν άρχισε η αποδόμηση και ο κατακερματισμός της χώρας μας ,που πλέον είναι ορατός δια γυμνού οφθαλμού και απο τον ποιό ανενημέρωτο συνέλληνα τότε όχι μόνο θα αποδεκατίσουν και θα χλευάσουν τις Ε.Δ αλλά θα καταργήσουν αυτές μεθοδικά όπως οι ξένοι πάτρωνες προστάζουν.
  Ποιος δεν γνωρίζει για τις μεθοδεύσεις Κοσοβοποίησης της Θράκης μας ,ποιος δεν έχει ακούσει για τις αλλοτριωτικές βλέψεις των γειτόνων μας οι οποίες ενθαρρύνονται από τους ίδιους τους συμμάχους μας?
  Κύριοι συνάδελφοι όταν δεν έχεις πατρίδα και μάλιστα έτσι όπως μας την παρέδωσαν με αίμα και θυσίες οι πρόγονοί μας τότε τα περί συντάξεων, μερισμάτων, νοσοκομείων και άλλων προβλημάτων που πράγματι μας απασχολούν είναι πλεονασμός που δείχνει μια συντεχνιακή νοοτροπία του τύπου αυτού που έφερε την χώρα μας σε αυτά τα δεινά.
  Ελάτε να ορθώσουμε το ανάστημά μας και να αντισταθούμε στο κουρέλιασμα του Συντάγματος των Ελλήνων που όλοι ορκιστήκαμε να τηρούμε και να σεβόμεθα. (Ο συνταγματολόγος Γ. Κασιμάτης πρόσφατα μίλησε για συνταγματικό πραξικόπημα )
  Ελάτε συνάδελφοι να σταματήσουμε τους προδότες που παραδίδουν την ακεραιότητα της χώρας μας χωρίς να ανοίξει ρουθούνι στους κατακτητές μας.
  Ελάτε συνάδελφοι να αντισταθούμε στην αλλαγή πληθυσμών που συντελείται στην Πατρίδα μας φέροντας άρρενες και μόνο εποίκους /εισβολείς με παράλληλη ενθάρρυνση από τα Μέσα μαζικής Αποχαύνωσης του λαού μας να ξενιτευτούν τα Ελληνόπαιδα γιατί έτσι εξυπηρετεί τα σχέδια της Νέας Τάξης.
  Τουλάχιστον ας μιμηθούμε τον συνταγματάρχη Νικόλαο Ζορμπά ,που με την ειρηνική διαμαρτυρία του μαζί με συναδέλφους και πλήθος λαού ,απαίτησαν και επέτυχαν την φυγή των φαύλων και την ανασυγκρότηση της χώρας ,φέροντας από την Κρήτη μας ,τον τότε Κυβερνήτη Ελ. Βενιζέλο αναθέτοντας του την διακυβέρνηση της Ελλάδας.
  Εμπρός λοιπόν συνάδελφοι για μια Ελλάδα ελεύθερη ,δυνατή και δημιουργική μέσα στην παγκόσμια κοινότητα.

  Όλοι οι Έλληνες είμαστε υπόλογοι έναντι του παρακάτω άρθρου:

  Άρθρο 120

  Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε΄ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.

  2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

  3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

  4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.


  Τέλος και ανεξάρτητα με τα παραπάνω όλα τα προβλήματα του κλάδου μας θα επιλυθούν αργότερα και από καλύτερη θέση και ημών των ιδίων αλλά και των οικονομικών της πατρίδας μας.

  Σπύρος Μπρούμας

  Απόστρατος Αξιωματικός Π.Ν
  kapetankefalos

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ένα είναι σίγουρο!!! Ο κόσμος θα αγκαλιάσει το κόμμα των Αξιωματικών γιατί είναι μια από τις λίγες εναπομείναντες καθαρές και δίκαιες φωνές ανά την πατρίδα .... αν συνοδευτεί και από αντίστοιχο πρόγραμμα για "καθαρές λύσεις" ... σύντομα θα διαδραματίσουν σοβαρό λόγο στα δρώμενα .
  Και για να εξηγούμε καθαρές λύσεις σημαίνει ΑΠΟΛΥΤΉ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ... ακόμα και με ένα νέο Γουδί ...αν χρειάζεστε,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ....Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ..!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Καλή επιτυχία. Θέλω αν ξέρει κάποιος τηλέφωνο η κάποια διεύθυνση για να προσφέρω. Πολλοί φίλοι μου με ρωτούν και δεν ξέρω να τους απαντήσω. ΕΝΑΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΕΡΟΠΟΡΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΑΚΡΥΑ. ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΣΧΟΣ Π.Α. ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΓΙΑ ΙΔΡΥΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕMAIL ΣΤΟ stevesfatidisgr@hotmail.com

  SITE: http://apostratoi.blogspot.com/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. AN EINAI DYNATON POSOUS FASTISTES THA ANTEKSEI AUTI I ELLADA ELEOS

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Εφοσον υποκειται σε ελεγχο το σχολιο, μπορει να μη δημοσιευτει,αλλα οπως και να χει, νομιζω ξεχνατε τι εγινε το '67 και ποσο καλες προθεσεις ειχαν και οι τοτε στρατιωτικοι...ας ειμαστε προσεκτικοι παρακαλω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΜΗΝ ΠΑΣΟΚΙΖΕΙΣ. ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ; ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ!!! ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΥ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙΣ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Στα Χανιά πότε θα γίνει συγκέντρωση για ενημέρωση και για προσθήκη νέων μελών;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕMAIL ΣΤΟ stevesfatidisgr@hotmail.com

  SITE: http://apostratoi.blogspot.com/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. mesa pedia kai emeis mazi sas.........na mpoun sto goudi ta mpastardia kai na parakalane gia sisitio............

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ