Αρχική » , , , » Φραπόγαλο από... χρυσάφι για τους οπλίτες

Φραπόγαλο από... χρυσάφι για τους οπλίτες

Στρατιώτης, που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία σε στρατόπεδο στην Πελοπόννησο, κατήγγειλε στο «Π» ότι έπεσε θύμα αισχροκέρδειας από το Κέντρο Ψυχαγωγίας Μονάδας (ΚΨΜ).

Αγόρασε ένα φραπόγαλο έναντι 2,10 ευρώ και ένα... σάντουιτς έναντι 2,90 ευρώ, σύνολο 5 ευρώ. Στην πλατεία Κολωνακίου, καφές και σάντουιτς, σερβιρισμένα και όχι στα όρθια, κοστίζουν λιγότερα από ό,τι στο ΚΨΜ του στρατοπέδου!

Το ΓΕΣ οφείλει να διερευνήσει σε βάθος την καταγγελία του στρατιώτη και να επιβάλει τις προβλεπόμενες κυρώσεις, θεμιτό το κέρδος του επιχειρηματία, προέχει, όμως, ο σεβασμός στους στρατιώτες και τις οικογένειές τους.

Όπως είναι γνωστό, εδώ και χρόνια, η διαχείριση, λειτουργία και εκμετάλλευση των ΚΨΜ των μεγάλων Στρατιωτικών Μονάδων, ακόμη και του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και των Στρατιωτικών Νοσοκομείων, έχει περάσει σε γνωστό επιχειρηματία.

Σύμφωνα με τον επίσημο τιμοκατάλογο: Καφές φραπέ 0,60 ευρώ στις Μονάδες, έναντι 1,20 στα ιδιωτικά ΚΨΜ - Μπουκάλι νερό μικρό 30 λεπτά στις Μονάδες, έναντι 60 λεπτών - Τοστ 0,90 ευρώ, έναντι 1,60 ευρώ με τα ίδια υλικά παρασκευής.

(ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 06/06/2015 – Χ.Α.Κ.)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ!

1 σχόλια:

  1. Ο γράφων το άρθρο που βρήκε τις τιμες αυτές στο Κολωνάκι? Μήπως έχει κόψει τα μισά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ