Το πρόβλημα «Καμμένος»


Όπως έγκαιρα σας είχα αποκαλύψει, στο Μαξίμου επεξεργάζονται διάφορα σχέδια εκτάκτου ανάγκης, για την περίπτωση κατά την οποία διαλυθεί η συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο. Γιατί δεν είναι μόνο ο Νίκος Φίλης, ο οποίος έθεσε δημόσια το ζήτημα της συνεργασίας με τον Πάνο Καμμένο. Πολλά κυβερνητικά στελέχη θεωρούν τη συμμαχία επισφαλή, εξαιτίας του επικίνδυνου τακτικισμού του αρχηγού των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Όπως έλεγε χαρακτηριστικά κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος, ο Καμμένος θα είναι ο πρώτος που θα εγκαταλείψει το καράβι όταν αρχίσει να μπάζει νερά, γιατί έχει το ένστικτο της πολιτικής επιβίωσης. Επειδή είναι απρόβλεπτος κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει πότε θα κάνει την κίνηση, έλεγε η ίδια πηγή, επισημαίνοντας την ανάγκη για την ύπαρξη εφεδρικού πλάνου για κάθε περίπτωση.

(ΚΑΡΦΙ 24/02/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

5 σχόλια:

 1. Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΕΙ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΤΡΟΙΚΑΝΩΝ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΑΝΟΧΥΡΩΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΙΣ Ε.Δ. ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΥΝΑΙΝΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΩ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΔ, ΑΠΟ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΟΤΙ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ‘’ΑΝΑΝΕΩΣΗ’’ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ. ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ‘’ΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΩΝ – ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ - ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ’’, ΔΗΛΑΔΗ ‘’ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΘΟΣ’’. ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΥΧΟΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗ ΒΑΘΜΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΕΙΘΗΝΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΚΟΒΕΙ 100000 Ε ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΟΠΛΙΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΛΑΘΡΟ . ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟ ΥΕΘΑ???? ΠΩΣ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΕΦΕΔΡΟΥ ΟΠΛΙΤΗ? ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΦΥΤΟΖΩΕΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΩΔΚΠ6-7ΚΩ ΕΔΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΟΒΕΙ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΤΩΝ ΟΠΛΙΤΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Ο ΙΔΙΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ