Αρχική » , , , , » Αποκλειστικές πληροφορίες για τις Κρίσεις στο Στρατό Ξηράς (ΟΝΟΜΑΤΑ)

Αποκλειστικές πληροφορίες για τις Κρίσεις στο Στρατό Ξηράς (ΟΝΟΜΑΤΑ)


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ. Ε. ΔΡΟΥΓΟΣ.

1) ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΩΝ. ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΣΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ (ΜΑΝΩΛΑΣ-ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ) ΑΝΑΚΛΗΘΕΙΣ ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. ΙΣΧΥΡΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΘΕΝΤΕΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΟΣΙΟΥ (ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΕ /ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ-ΜΙΛΑΝΟ-ΝΑΠΟΛΗ).

2) ΩΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΥ -ΟΠΩΣ ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΓΡΑΨΑ ΧΘΕΣ-ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΜΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Α/ΓΕΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΣΤΕΦΑΝΗ ΩΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Γ ΚΛΑΔΟΥ (ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ) ΝΕΟΠΡΟΑΧΘΕΙΣ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΝΟΥΡΗΣ. ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ 1ΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ Ο ΝΕΟΠΡΟΑΧΘΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Δ. ΖΕΡΒΑΚΗΣ (ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΣΕ 96 ΑΔΤΕ/ΧΙΟ-ΚΥΠΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ ΤΟΥ ΓΕΣ. (ΗΤΑΝ ΕΓΑ/ΓΕΣ ΕΠΙ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΔΗΜ. ΒΟΥΛΓΑΡΗ). O ANTIΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΝΟΥΡΗΣ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΣΤΡΑΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Β ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΕΣ (ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙ ΑΡΧΗΓΙΑΣ Φ. ΦΡΑΓΚΟΥ ΟΤΑΝ Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΘΕΣΕΙΣ).

3) ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΙ ΝΕΟΠΡΟΑΧΘΕΝΤΕΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΑΣΔΥΣ (ΓΟΥΔΗ) Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ (ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΕΚΕΙ). ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ Δ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ (ΞΑΝΘΗ) Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΜΠΑΣ (ΝΥΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Δ ΚΛΑΔΟΥ ΓΕΣ). ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ Γ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΥ NRDC-GR Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΙΚΟΣ (ΝΥΝ ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ), ΕΝΩ ΩΣ Α ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΕΣ Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ (ΚΑΙ ΕΟΡΤΑΖΩΝ ΣΗΜΕΡΑ) ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΟΜΙΚΟΣ (ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Α ΚΛΑΔΟΥ ΓΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΠΕΖΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ, ΩΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΡΟ ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ).

4) ΩΣ ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΗΣ ΓΕΕΘΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΛΩΡΟΣ, ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ 95 ΑΔΤΕ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ο ΕΚΕΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Β. ΚΟΥΚΟΥΛΟΜΑΤΗΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΓΕΣ. Ο ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΜΑΤΗΣ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ.

5) ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ. ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΘΕΟΔΟΣΙΟΥ (ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ), ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΕΖΙΚΟΥ ΤΟΥ ΓΕΣ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΦΑΡΑΝΤΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΛΕΒΙΖΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΑΝ Ο ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΠΥΡΟΣ ΔΑΒΙΤΙΔΗΣ, Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΡΥΠ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ, Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΕΖΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΘΟΔΩΡΟΣ ΤΟΠΟΥΖΗΣ, Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 98ΑΔΤΕ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΑΤΜΙΟΣ ΩΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ IV ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΠΕΖΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΟΚΜΕΤΖΟΓΛΟΥ.

6) ΕΝΤΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ (ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΠΕΡΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ) ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΟΤΙ Η ΑΣΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΠΕΣΕΙ ΥΠΟ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΣΤΟΛΟΥ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ. Ο ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ ΑΠΟΤΗΝ ΔΕΔ/ΓΕΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΩΣ ΔΟΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΕΑ. ΚΑΠΟΤΕ Η ΑΣΔΕΝ ΕΠΙ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΗ ΕΙΧΕ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ. ΤΟΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟ ΕΑ ΚΩΣΤΑ ΣΑΦΛΙΑΝΗ.

7) ΩΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘ ΟΛΑ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΑΡΧΗ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟΥ (ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΥΚ) ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΩΣ ΝΕΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΤΟΛΟΥ. ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ.

(analystsforchange.org)


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ