Αρχική » , , , , , , » Ποια ονόματα «παίζουν» για διαδοχή του νυν Α/ΓΕΣ

Ποια ονόματα «παίζουν» για διαδοχή του νυν Α/ΓΕΣ


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΔΡΟΥΓΟΣ

1) ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ 3 ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΙ-ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ 81 ΤΗΣ ΣΣΕ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ/ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΡΟ ΧΡΟΝΩΝ/ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟ ΝΥΝ Α/ΓΕΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΒΑΣΙΛΗ ΤΕΛΛΙΔΗ.

2) ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ, ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΑΣΔΕΝ ΑΝΔΡΕΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ 1ΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΗΛΙΑ ΛΕΟΝΤΑΡΗ... ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΙ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ. ΗΔΗ Η ΤΑΞΗ 82 ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΗ ΓΕΕΘΑ ΚΩΣΤΑ ΓΚΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗ (ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠΖ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΕ), ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΑΣΔΥΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΠΑΛΑΦΟΥΤΗ, ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΓΣΣ /ΝΑΤΟΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΥ NRDC-GR ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΣΤΕΦΑΝΗ (ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟ FORT MCNAIR). ΚΑΙ ΤΟΥΣ Α ΥΠΑΡΧΗΓΟ ΓΕΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΘΩΜΑΙΔΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΔΣΣ/ΞΑΝΘΗ.(ZΩΝΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΝΕΣΤΟΥ).

3) ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΙΝΔΥΝΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ. ΕΝΑΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ-ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΚΤΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΕΥΡΥΤΕΡΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ «ΜΥΤΟΥΛΑ» ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ... ΕΠΙΤΡΕΨΑΤΕ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ.

4) Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΚΛΑΔΑΡΧΗΣ ΣΤΟ ΓΕΕΘΑ-ΣΤΗΝ 32Η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΠΕΖΑΝΑΥΤΩΝ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ, ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΕΘΑ, Α ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΕΣ ΚΑΙ ΑΣΔΕΝΑΡΧΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΚΟΛΕΓΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ.

5) Ο ΗΛΙΑΣ ΛΕΟΝΤΑΡΗΣ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 31 Μ/Κ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΠΕΖΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΒΥΣΟ/ΦΕΡΡΕΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ Γ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ/ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ NRDC-GR ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ. O HΛΙΑΣ ΛΕΟΝΤΑΡΗΣ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΕΠΙ ΑΡΧΗΓΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΡΑΨΑ.

6) Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 13ΔΕΕ/Ζ ΜΑΚ, ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΑΣΔΕΝ, Α ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΕΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ. ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 98ΑΔΤΕ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ.

7) ΟΛΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΜΗΝΟ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΕΛΛΙΔΗΣ. ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ. ΠΟΛΛΗ ΣΚΛΗΡΗ ΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ 3. ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ...ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.

8) ΚΑΙ ΟΙ 3 ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΧΑΡΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΕΙΝΑΙ «ΜΥΤΟΥΛΑ» ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΩ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝΕ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΑΦΕΣ... ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ. (ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ «ΜΥΤΟΥΛΑ» ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ... ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΑΚΟΤΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ).

9) ΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΜΗΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΕΨΕΙΣ... ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Β ΥΠΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΓΕΣ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΝΥΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΔΥΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ/ΤΑΞΗΣ 82.

10) ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΝΙΚΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ. ΕΚΕΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ... ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΔΥΝΑΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟ ΕΝΝΟΩ...

11) ΣΤΑΘΕΡΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΙ Α/ΓΕΕΘΑ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΚΑΙ Α/ΓΕΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΙΤΣΗΣ.

(analystsforchange.org)

7 σχόλια:

 1. ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ. ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΟΣ (ΠΑΛΑΙΟΘΕΝ) ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΩΣ ΤΗΛΕΜΕΝΕΓΑΚΗ ΜΕ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΚΡΙΣΕΩΝ. ΕΠΗΡΕ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ HOT SPOT ΕΙΝΑΙ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ .ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ. ΣΑΝ ΤΗΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΝ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. captain marc : ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ????ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ Ο ΓΕΠΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΤΑ ΓΛΥΦΤΡΟΝΙΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΡΕΚΛΕΣ, ΟΠΩΣ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΑΡΑΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Ο ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΒΑΘΜΟΥΣ, Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ,,,,,,,,,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. αυτός στη Λάρισα ο διοικηταράς έχει γίνει βασιλιάς τώρα, έχει 10 χρόνια στη καρέκλα, ο εργοστασιάρχης και θα φύγει όταν πεθάνει !!! όπως οι βασιλιάδες, σαν δεν τρέπονται στη διεύθυνσή του με αυτά που κάνουν, το έχουν ξεφτηλίσει, για να κάθονται αυτοί στις καρέκλες τους στη διεύθυνση, οι δεινόσαυροι και να πέρνουν χονδρούς μισθούς τα βίσματα με μεγάλη γλώσσα τους κάνουν όλα τα χατήρια, αίσχος .........

   Διαγραφή
  2. ξέρει και ξένες γλώσσες, αλαμπουρνέζικα !!!!!!!

   Διαγραφή
  3. πήγε και ΣΕΘΑ, απ' έξω, έβγαλε και φωτο

   Διαγραφή

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ