Αρχική » , , » Μην ανησυχείτε. Ο Σαμαράς έχει ισοδύναμα

Μην ανησυχείτε. Ο Σαμαράς έχει ισοδύναμα


Λένε ότι χρειάζονται να ληφθούν επιπλέον μέτρα (δηλαδή περικοπές και νέοι φόροι) 11,6 δις ευρώ για τα έτη 2013-14. Επίσης μας λένε ότι απαιτούνται κι άλλα μέτρα 3 δις ευρώ μόνο για φέτος. Αυτό έχει τρομοκρατήσει τους Έλληνες πολίτες και όλοι είναι σε εγρήγορση και ανησυχία γι’ αυτά που έρχονται.

Απορούμε δηλαδή γιατί ανησυχούν όλοι; Μα, δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας όταν... προεκλογικά ο κ. Σαμαράς μας διαβεβαίωνε όλους ότι έχει βρει τα ισοδύναμα μέτρα, προκειμένου να μην περικοπούν μισθοί και συντάξεις, ούτε να επιβληθούν νέοι φόροι. Μάλιστα υποσχέθηκε ότι θα δώσει και αυξήσεις στις κατώτερες συντάξεις κ.λπ. Αυτά δεν έλεγε;;; Γι αυτό δεν ψηφίστηκε;;;

Για να φανταστείτε την αποτελεσματικότητα αυτής της τρικολόρε συγκυβέρνησης, λάβετε υπόψη σας ότι την περασμένη εβδομάδα έγινε ολάκερη διϋπουργική επιτροπή και κατάφεραν τόσοι υπουργοί να βρουν ισοδύναμα 50 εκατομμυρίων ευρώ!!!

Ε, ορίστε λοιπόν τι ανησυχείτε, τα βρήκαν. Βέβαια θα πείτε ότι βρήκαν μόνο 50 εκατομμύρια. Και λοιπόν τι είναι δηλαδή τα υπόλοιπα 14, 895 δις ευρώ για την τρομερή συγκυβέρνηση; Ψιχία!!!

(hassapis-peter.blogspot.gr)

1 σχόλια:

 1. Κ Ο Υ Ι Ζ:

  Ποιός έγινε ΑΡΧΗΓΟΣ της Αστυνομίας, ενώ είχε μείνει στην ίδια τάξη στο Εξατάξιο Γυμνάσιο και με βαθμό έντεκα (11) στο ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ?????????????

  ΒΟΗΘΕΙΑ:

  Ο ίδιος πριν καταταγεί φύλαγε, άρμεγε και ξεγέναγε τις Αγελάδες!!!!

  ΥΓ 1: Δυστυχώς το ίδιο φαινόμενο της αναξιοκρατίας κ.λ.π. επικρατεί σε όλο το ελληνικό δημόσιο!!!!

  ΥΓ 2: Και μετά ψάχνουμε να βρούμε γιατί "χρεωκοπήσαμε"!!!

  ΥΓ 3: Αυτός τι σύνταξη έπρεπε να παίρνει;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ