Αρχική » » «Δεν θα γίνω Καραμανλής»…

«Δεν θα γίνω Καραμανλής»…


Εμφανώς δυσαρεστημένος από τις αντιδράσεις που έχουν προκύψει στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, στο περιθώριο της συζήτησης του προϋπολογισμού για το 2011, ο οποίος ψηφίζεται σήμερα, είναι ο Γιώργος Παπανδρέου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «statesmen.gr», ο Πρωθυπουργός... δεν ανέμενε τέτοια έκταση δημοσίων διαφωνιών από βήματος Βουλής, και έχει ενημερώσει τους συνεργάτες του ότι στην επόμενη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, στην οποία θα δοθεί ο λόγος σε βουλευτές, προκειμένου να μιλήσουν, δεν θα διστάσει να τους απαντήσει, προκειμένου να δείξει ότι είναι αποφασισμένος να μην υποχωρήσει, αλλά να προχωρήσει σταθερά στην υλοποίηση των πολιτικών που έχει επιλέξει.

«Εγώ δεν θα γίνω Καραμανλής», είναι η πιο χαρακτηριστική αποστροφή του, όπως την άκουσαν στενοί συνεργάτες του μετά το χθεσινό υπουργικό συμβούλιο, στο οποίο εκδηλώθηκαν έντονες ενστάσεις για το νομοσχέδιο περί απελευθέρωσης των κλειστών επαγγελμάτων, με αποτέλεσμα να αναβληθεί η κατάθεσή του στη Βουλή, για τις αρχές του 2011.

Όσοι μάλιστα γνωρίζουν καλά τον Πρωθυπουργό, εκτιμούν ότι η παραπάνω φράση έχει συγκεκριμένο περιεχόμενο: Αφορά στην απόφασή του να μην γίνει όμηρος μιας ισχνής κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, η οποία θα τον υποχρεώνει σε διαρκείς συμβιβασμούς και υποχωρήσεις, αλλά αντί αυτής, να επιλέξει την προσφυγή σε πρόωρες εκλογές, το πρώτο τρίμηνο του 2011, προκειμένου να ζητήσει νωπή εντολή από τον ελληνικό λαό.

1 σχόλια:

  1. Σίγουρα δεν θα γίνει Καραμανλής, αλλά πόσο πιο κάτω από κει μπορεί να πέσει κάποιος; Μένει να περιμένουμε για να δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ TWITTER

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ