Αρχική » , , , , , » Για πρώτη φορά Αρχηγός της Αστυνομίας σε ένστολη διαμαρτυρία-Τσουβάλας: Βλέπω τους συναδέλφους μου

Για πρώτη φορά Αρχηγός της Αστυνομίας σε ένστολη διαμαρτυρία-Τσουβάλας: Βλέπω τους συναδέλφους μου


Για πρώτη φορά εν ενεργεία Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας δίνει το "παρών" σε πανελλαδική διαμαρτυρία ενστόλων.

Ο Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, όπως είπε λίγο νωρίτερα στο bloko.gr, κατέβηκε να δει τους αστυνομικούς που είναι επιφορτισμένοι με τα μέτρα ασφαλείας της ΔΕΘ.

Τους ρώτησε εάν είναι ικανοποιημένοι από το ωράριο και τη Διοικητική Μέριμνα και στη συνέχεια, κατά την αποχώρησή του, στη διαδρομή ήταν οι συγκεντρωμένοι για τη διαμαρτυρία.

Έκανε δεύτερη στάση και -σύμφωνα με πληροφορίες από συνδικαλιστές- τους είπε ότι δεν θέλει να υπάρξει το παραμικρό περιστατικό, που να επισκιάσει τη συγκέντρωσή τους και πρόσθεσε ότι όσο μπορεί και όσο του επιτρέπεται θα στηρίζει τον αγώνα και θα ικανοποιεί τα αιτήματά τους.

(bloko.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ