ΔΕΘ: Τα «μυστικά» της... παραλλαγής!!! (ΦΩΤΟ)


Εντυπωσιακές φωτογραφίες από το ΓΕΕΘΑ

Μία σειρά εξαιρετικά εντυπωσιακών φωτογραφιών έδωσε στη δημοσιότητα το ΓΕΕΘΑ από τη συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (82η ΔΕΘ), από τις οποίες μία «ενότητα» αφορά την αμφίδρομη, διαδραστική, σχέση των ΕΔ, στη συγκεκριμέμνη περίπτωση του προσωπικού της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας «Πόντος», με τα μικρά παιδιά-επισκέπτες του περιπτέρου.

Βλέπουμε γυναικεία στελέχη της Ταξιαρχίας, με υπομονή και χαμόγελο, να μυούν στα μυστικά της παραλλαγής τα μικρά παιδάκια που με τους γονείς τους επισκέπτονται το περίπτερο των ΕΔ στη ΔΕΘ.

Ασφαλώς πολύ καλή κίνηση και με ελαχιστότατο κόστος, αλλά πολύ χαμόγελο, δείχνει μία άλλη όψη του Στρατού.

Και που ξέρει κανείς.

Μετά από μερικά χρόνια, μπορεί οι «θέσεις να έχουν αντιστραφεί, και κάποια από τα σημερινά παιδάκια αυτά, να είναι στη θέση των στελεχών.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


(parapolitika.gr – Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ