Αρχική » , , , , » Σεμινάρια για την προστασία των στρατιωτικών σκύλων

Σεμινάρια για την προστασία των στρατιωτικών σκύλων


ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ σεμινάρια με θέμα την αντιμε­τώπιση έκτακτων και οξέων περιστατικών που α­πειλούν τη ζωή των στρατιωτικών σκύλων κατά τη θερινή περίοδο, όπως θερμοπληξία, δήγματα φιδιών και εντόμων και άλλα, πραγματοποιήθηκαν στο Κέντρο Βιολογικών Ερευνών Στρατού (ΚΒΙΕΣ).

Στα σεμινάρια συμμετείχε το σύνολο του στρα­τιωτικού προσωπικού ειδικότητος Συνοδού Στρα­τιωτικού Σκύλου που υπηρετεί στο Λεκανοπέδιο Αττικής και οι διαλέξεις πραγματοποιήθηκαν από αξιωματικούς κτηνιάτρους της Κτηνιατρικής Κλι­νικής του ΚΒΙΕΣ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις Ε.Δ ο στρατιωτικός σκύλος θεωρείται -και είναι- στρατιωτικός εν ενεργεία, με όλα τα δικαιώματα και υποχρεώσεις και, μετά τη συμπλήρωση 8-10 ετών ενεργού υπηρεσίας, «συνταξιοδοτείται» κανονικώς και μένει συνήθως στο σπίτι του πρώην συνοδού του, μέχρι τον θάνατό του.

(ΕΠΕΝΔΥΣΗ-05/08/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ