Αρχική » , , , , , » Δύο στρατιώτες βρήκαν πορτοφόλι με χρήματα και το παρέδωσαν

Δύο στρατιώτες βρήκαν πορτοφόλι με χρήματα και το παρέδωσαν


Βραβεύτηκαν από τη διοίκηση της Μονάδος τους

Δύο στρατιώτες, οι οποίοι υπηρετούν τη θητεία τους στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (401 ΓΣΝΑ) του Στρατού Ξηράς βράβευσε η διοίκηση της Μονάδος, γιατί ενώ εκτελούσαν διατεταγμένη υπηρεσία εντός αυτής βρήκαν και παρέδωσαν πορτοφόλι επισκέπτριας ασθενούς του νοσοκομείου με σημαντικό ποσό χρημάτων και προσωπικά της έγγραφα.

Πιο συγκεκριμένα, οι στρατιώτες του Υγειονομικού Σώματος Σκανδάμης Νικόλαος και των Τεθωρακισμένων Λουκίδης Χρήστος, οι οποίοι υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία στο 401 ΓΣΝΑ, εκτελώντας υπηρεσία περιπόλου την Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017 και περί ώρα 22:45, βρήκαν στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου πορτοφόλι με χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα, το οποίο παρέδωσαν αμέσως στη διοίκηση της Μονάδος. Από την τελευταία αναζητήθηκε αρμοδίως η κάτοχός του, η οποία βρέθηκε και παρέλαβε το πορτοφόλι με το χρηματικό ποσό και τα προσωπικά της έγγραφα.

Από την πλευρά της η διοίκηση του 401 ΓΣΝΑ, βράβευσε τους δύο στρατιώτες για το ήθος τους, το υψηλό αίσθημα ευθύνης που επέδειξαν, την τιμιότητα και το ανιδιοτελές του χαρακτήρα τους, ενώ παραλλήλως το ΓΕΣ δημοσιοποίησε και προέβαλε με τον πιο επίσημο τρόπο την εξαιρετική αυτή ενέργεια των δύο στρατιωτών.

(parapolitika.gr – Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ