Αρχική » , , , , , » Στην κορυφή του Ολύμπου ο Αρχηγός ΓΕΣ (ΦΩΤΟ)

Στην κορυφή του Ολύμπου ο Αρχηγός ΓΕΣ (ΦΩΤΟ)


Επισκέφθηκε το «Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ορεινού Αγώνα – Χιονοδρόμων»

Στο «βουνό των Θεών», στον Όλυμπο, την Τρίτη 8 Αυγούστου 2017, βρέθηκε εν μέσω θέρους και καύσωνος ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, προκειμένου να επισκεφθεί το «Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ορεινού Αγώνα – Χιονοδρόμων» (ΚΕΟΑΧ), στο στρατόπεδο που φέρει την ονομασία του ηρωϊκού ταγματάρχου (ΠΒ) Παπαρρόδου, του πρώτου ο οποίος δημιούργησε Λόχο Χιονοδρόμων στη διάρκεια του Ελληνοϊταλικού πολέμου 1940-41 και ο οποίος βρήκε τελικώς ηρωικό θάνατο πολεμώντας εναντίον των Γερμανών τον Απρίλιο του 1941.

Στο ΚΕΟΑΧ, ο Αρχηγός, ο οποίος συνοδευόταν από τον Διευθυντή της Διευθύνσεως Ειδικών Δυνάμεων του ΓΕΣ Υποστράτηγο Ευθύμιο Μπούνα, ενημερώθηκε για τις τρέχουσες δραστηριότητες του Κέντρου από τον Διοικητή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ΚΕΟΑΧ πραγματοποιείται η εκπαίδευση στελεχών των Ειδικών Δυνάμεων καθώς και των λοιπών Όπλων του Στρατού Ξηράς και των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, στην τεχνική των χιονοδρομιών, στη διαβίωση και δράση στις χιονοσκεπείς περιοχές, ενώ το καλοκαίρι πραγματοποιείται η συντήρηση του υλικού και των εγκαταστάσεων.

Συμφώνως με το ΓΕΣ «διαπιστώθηκε η επάρκεια των υποδομών, η άριστη εκπαίδευση και το εξαιρετικό ηθικό του προσωπικού».

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


(parapolitika.gr – Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης - army.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ