Αρχική » , , , , , , , , » Παροχές προς το Προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων από την Τράπεζα Πειραιώς (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Παροχές προς το Προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων από την Τράπεζα Πειραιώς (ΕΓΓΡΑΦΟ)


1. Σας γνωρίζουμε κατόπιν των σχετικών ότι, στο πλαίσιο του από 23 Ιουν 2015 συμφωνητικού συνεργασίας της Τράπεζας Πειραιώς με το ΥΠΕΘΑ, υφίσταται για τέσσερα (4) έτη από την υπογραφή του η υποχρέωση εκ μέρους της Τράπεζας να παράσχει προς τα ΓΕ αλλά και το προσωπικό και τις οικογένειες των στελεχών των ΕΔ επιπρόσθετες παροχές πλέον, αυτών που αφορούν τραπεζικά και χρηματοοικονομικά προϊόντα.

2. Οι παροχές του 2ου έτους , σύμφωνα με (β) σχετικό, αφορούν:...

Διαβάστε αναλυτικά το σχετικό έγγραφο του ΓΕΣ:(eaas.gr)


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

1) Πρόσθετες παροχές Τράπεζας Πειραιώς στο προσωπικό των Ε.Δ.
2) Παροχές Τράπεζας Πειραιώς προς ε.ε. και ε.α. Στρατιωτικούς (ΕΓΓΡΑΦΟ)
3) Σύμβαση συνεργασίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας με την Τράπεζα Πειραιώς

2 σχόλια:

  1. Οι γνωστοί νταβατζηδες με τη βοήθεια των πολιτικών και στρατιωτικών αφού διέλυσαν το ΜΤΣ και την ΓΕΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ τώρα προσφέρουν θέσεις εργασίας, βραβεία και υποτροφίες. Φυσικά έχουν βρει τους πρόθυμους εντος στρατεύματος που προωθούν τα σχεδια τους και τους κανουν το κατάλληλο promotion. Ο αξέχαστος Καντας έλεγε οτι η τελευταία ερώτηση παντα ηταν "ταισατε τις κοτουλες, μην το ξεχασετε" !! Το σύγχρονο τάισμα έχει αστέρια και καρέκλες. Είμαστε υπερήφανοι, για την Ελλάδα ρε γαμωτο. Καλες διακοπές στον Αγιο Ανδρεα βρε κοτουλες και μην ξεχασετε να κακαριζετε για τους προστάτες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. paragrafos 2α(5)..... η ευθύνη της τελικης επιλογής και αρμοδιότητα για πρόσληψη ειναι της τραπεζας Πειραιώς δηλαδή...οποιους θέλει προσλαμβάνει... με ποια κριτήρια ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΌΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ περαν τα τυπικά που θα πληρουν επακριβώς εκατοντάδες υποψήφιοι.
    Μήπως πιο δικαιο θα ηταν μια δημόσια κλήρωση.Λέω εγω ο αφελής. Πολύ ύποπτη και καθόλου αντικειμενική μου φαίνεται όλη αυτή η κίνηση??βλέπει καποιος καμμιά δεικλίδα ασψφαλείας??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ