Αρχική » , , » Συγχαρητήρια ΕΑΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ για εισαγωγή των παιδιών των Μελών της στα ΑΣΕΙ, ΑΕΙ, ΑΣΣΥ και ΑΤΕΙ

Συγχαρητήρια ΕΑΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ για εισαγωγή των παιδιών των Μελών της στα ΑΣΕΙ, ΑΕΙ, ΑΣΣΥ και ΑΤΕΙ

Δελτίο Τύπου της 31 Αυγούστου 2017

Για άλλη μια χρονιά, πολλές οικογένειες Μελών μας χαίρονται και καμαρώνουν την εισαγωγή των παιδιών τους στα ΑΣΕΙ, ΑΕΙ, ΑΣΣΥ και ΑΤΕΙ. Τα παιδιά πέτυχαν με προσωπικό και οικογενειακό μόχθο, με την αξία τους και μόνο. Οι επιτυχίες τους αντικατοπτρίζουν την οικογενειακή υποστήριξη. Στις περισσότερες περιπτώσεις το κόστος των οικογενειών ήταν δυσβάστακτο, υπό τις παρούσες μάλιστα συνθήκες.

Θερμά συγχαρητήρια λοιπόν, στις επιτυχούσες και τους επιτυχόντες. Ευχόμαστε σε όλες και όλους καλή αρχή και συνέχεια στην ακαδημαϊκή τους πορεία και σώφρονα χειρισμό του χρόνου σπουδών. Οι ακαδημαϊκές σπουδές αποτελούν το εφαλτήριο της επαγγελματικής ζωής, ανεξάρτητα από τον τομέα ενασχόλησης. Η ζωή τώρα αρχίζει και τα θεμέλιά της χτίζονται από τους ίδιους τους ακαδημαϊκούς πολίτες. Ο χρόνος σπουδών είναι μοναδική ευκαιρία μελέτης, κυρίως εξωσχολικής, που θα δώσει τη σωστή επαγγελματική έδραση και όλα τα εχέγγυα για μια έντιμη και πετυχημένη σταδιοδρομία.

Για το Τοπικό Συμβούλιο,
Αντγος εα Κων. Κωνσταντάρας, Πρόεδρος
Ανχης εα Ιωάννης Πανταζής, Γραμματέας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ