Αρχική » , , , , , » Διπλή επίσκεψη του ΑΣΔΕΝάρχη στην 80ή ΑΔΤΕ

Διπλή επίσκεψη του ΑΣΔΕΝάρχη στην 80ή ΑΔΤΕ


ΔΙΠΛΗ επίσκεψη με τη δική της σημειολογική σημασία πραγματοποίησε ο Διοικητής της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγος Νίκος Μανωλάκος στην 80ή ΑΔΤΕ, που εδρεύει μεν στην σεισμόπληκτη Κω, αλλά είναι υπεύθυνη για την άμυνα όλου του Βόρειου Τομέα των Δωδεκανήσων, ήτοι 136 μικρά και μικρό­τερα νησιά και νησίδες.

Το γεγονός του θανατηφόρου σεισμού των 6,4 ρίχτερ που έπληξε το νησί, σε συνδυ­ασμό με την κατάσταση στο εσωτερικό της Τουρκίας, με τη συμπλήρωση ενός χρό­νου από το αποτυχημένο πραξικόπημα, την έναρξη της δίκης των πρωταιτίων αλλά και τις αποφάσεις για τη νέα στρατιωτική ηγεσία του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας που συνεδρίασε στην Άγκυρα, είναι ασφαλώς ικανοί λόγοι για την κινητοποίηση του ΑΣΔΕΝάρχη να επισκεφτεί έναν σχηματισμό που έχει την τύχη να διοικείται από έναν εξαιρετικό αξιωματικό, τον ταξίαρχο Δ. Χούπη.

(ΕΠΕΝΔΥΣΗ-05/08/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ