Αρχική » , , , , , , » Διερεύνηση της πορείας του προγράμματος εκσυγχρονισμού των αεροσκαφών P-3Β του ΠΝ (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Διερεύνηση της πορείας του προγράμματος εκσυγχρονισμού των αεροσκαφών P-3Β του ΠΝ (ΕΓΓΡΑΦΟ)


Οι Βουλευτές ΠΟΤΑΜΙΟΥ Δανέλλης Αθανασίου Σπυρίδων και Μαυρωτάς Παρασκευά Γεώργιος, κατέθεσαν ερώτηση προς τα Υπουργεία Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων - Εθνικής Άμυνας (Αρ. Πρωτ. 7393/19-07-2017) με θέμα: «Ερωτήματα προς διερεύνηση για την πορεία του προγράμματος εκσυγχρονισμού των αεροσκαφών P-3Β του Πολεμικού Ναυτικού».

Η πρώτη προμήθεια εξοπλιστικού προγράμματος της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υπεγράφη τον Μάρτιο του 2015 από το ΚΥΣΕΑ, υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα, κατόπιν εισηγήσεων του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου και αφορούσε στον γνωστό εκσυγχρονισμό πέντε (5) αεροσκαφών P-3B από την εταιρία Lockheed Martin. Η συγκεκριμένη απόφαση η οποία οδήγησε σε διακρατική συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ σχολιάστηκε έντονα τόσο μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου όσο και από...

Διαβάστε τη σχετική ερώτηση:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ