Αρχική » , , » Συγχαρητήρια ΕΑΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Συγχαρητήρια ΕΑΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων


Το Τ.Σ του Παραρτήματος Τρικάλων

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελληνίων εξετάσεων, θα ήθελε να συγχαρεί πρωτίστως την θυγατέρα του μέλους μας & Γραμματέα Τχη ε.α Μέρμηγκα Γεώργιο, Ευαγγελία, για την τεράστια επιτυχία της στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις όπου με την βοήθεια του μεγαλοδύναμου Θεού και της Παναγίας μας κατάφερε να συγκεντρώσει 19385 μόρια και να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. (ουσιαστικά «άνοιξε» την πόρτα της Ιατρικής Σχολής)

Επίσης θα θέλαμε να συγχαρούμε όλα τα παιδιά μας, που έδωσαν το δικό τους αγώνα, οπλισμένα με προσδοκίες, θέληση και γενναία στάση, αφήνοντας στην άκρη τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στην κοινωνία μας.

Συγχαίρουμε τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, που με αγάπη και επιμονή στάθηκαν και στέκονται αρωγοί στις προσπάθειες των παιδιών στηρίζοντας με θυσίες τους στόχους και τα όνειρά τους.

Για το Τ.Σ 

Υπλγος ε.α Ευάγγελος Στέφος 
Πρόεδρος Παραρτήματος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ