Αρχική » , , , , » Επίσκεψη Αντιπροσωπείας της ΣΙ στην Ισπανία (ΦΩΤΟ)

Επίσκεψη Αντιπροσωπείας της ΣΙ στην Ισπανία (ΦΩΤΟ)


Από τη Δευτέρα 26 έως την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017, πενήντα τέσσερις (54) Ίκαροι της IVης τάξης, συνοδευόμενοι από τον Διοικητή της Σχολής Ικάρων (ΣΙ), Υποπτέραρχο (Ι) Ιωάννη Γκοντικούλη, τέσσερις (4) Αξιωματικούς και δύο (2) Καθηγητές επισκέφθηκαν την Ισπανία, όπου φιλοξενήθηκαν από την ισπανική Αεροπορική Ακαδημία, στο πλαίσιο προγραμματισμένου εκπαιδευτικού ταξιδιού.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού επισκέφθηκαν την Αεροπορική Βάση Los Llanos, στο Albacete, όπου κατέθεσαν στεφάνι στη μνήμη του Σμηναγού (Ι) Παναγιώτη Λάσκαρη και του Σμηναγού (Ι) Αθανάσιου Ζάγκα, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους στο αεροπορικό δυστύχημα της 26ης Ιανουαρίου 2015 και το Κέντρο Εκπαίδευσης Αλεξιπτωτιστών, στην Αεροπορική Βάση Alcantarilla.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


(haf.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ