Αρχική » , , , » Το Στρατιωτικό Μουσείο Χρωμοναστηρίου Ρεθύμνου Παράρτημα του Πολεμικού Μουσείου (ΦΩΤΟ)

Το Στρατιωτικό Μουσείο Χρωμοναστηρίου Ρεθύμνου Παράρτημα του Πολεμικού Μουσείου (ΦΩΤΟ)

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος του ΔΣ του Πολεμικού Μουσείου, Ταξίαρχος Παν. Γεωργόπουλος συνοδευόμενος από τον Διευθυντή του Στρατιωτικού Μουσείου Χρωμοναστηρίου, Αντισυνταγματάρχη, Εμ. Μιχελάκη στις 10 Ιουλίου 2017 επισκέφτηκε την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης Μαρία Λιονή και τον Δημαρχο Ρεθυμνου Γ. Μαρινάκη.

Στο πλαίσιο των συνάντησεων ενημέρωσε την κ. Λιονή και τον κ. Μαρινάκη για την πρόθεση του Πολεμικού Μουσείου να αξιοποιήσει το Στρατιωτικό Μουσείο Χρωμοναστηρίου και να το εντάξει ως Παράρτημα του, ζητώντας την αρωγή και στήριξη τους. Οι δύο θεσμικοί παράγοντες εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τις προσπάθειες ανάδειξης και αναβάθμισης του Στρατιωτικού Μουσείου Χρωμοναστηρίου δηλώνοντας ότι θα σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια του Πολεμικού Μουσείου.

Στην συνέχεια επισκέφτηκε το Μουσείο Χρωμοναστηρίου και συναντηθηκε με τον Επίτιμο Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Μ. Παραγιουδάκη εμπνευστή της δημιουργίας του Μουσείου.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ