Αρχική » , , , , , » Εξακολουθούν να δικαιούνται πρόσθετη μείωση φόρου οι άγαμες ή διαζευγμένες θυγατέρες των αποβιωσάντων πολέμου (ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ)

Εξακολουθούν να δικαιούνται πρόσθετη μείωση φόρου οι άγαμες ή διαζευγμένες θυγατέρες των αποβιωσάντων πολέμου (ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ)

Δημοσιεύτηκε η με αρ. πρωτ. ΔΕΑΦΑ 1110513 ΕΞ 2017/19.7.2017 εγκύκλιος της ΑΑΔΕ με θέμα «Διευκρινίσεις σχετικά με την εφαρμογή των διατάξεων της περ. γ΄ του άρθρου 17 του Ν.4172/2013 στην περίπτωση που έχει ανασταλεί το δικαίωμα καταβολής της πολεμικής σύνταξης σε άγαμες ή διαζευγμένες θυγατέρες των αποβιωσάντων πολέμου».

Σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην εγκύκλιο συνάγεται ότι οι άγαμες ή διαζευγμένες θυγατέρες οι οποίες είναι δικαιούχοι σύνταξης από πολεμική αιτία, η δε ιδιότητά τους πιστοποιείται από τη βεβαίωση της παραγράφου 4 της εγκυκλίου αλλά το δικαίωμα της καταβολής της πολεμικής σύνταξης έχει ανασταλεί προσωρινά, λόγω του ότι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις της παραγράφου 3 της εγκυκλίου, εξακολουθούν να δικαιούνται την πρόσθετη μείωση φόρου του ποσού των διακοσίων (200) της περ. γ’ του άρθρου 17 του ν. 4172/2013,


δεδομένου ότι το δικαίωμα λήψης της εν λόγω σύνταξης εξακολουθεί να υφίσταται ανεξαρτήτως εάν η καταβολή της είναι σε αναστολή.

Διαβάστε την σχετική εγκύκλιο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ:

1) ΞΑΝΑΔΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΓΑΜΕΣ ΚΟΡΕΣ
2) Έκοψαν χωρίς προειδοποίηση τις συντάξεις σε άγαμες κόρες
3) Έκοψαν τη σύνταξη από 1.000 άγαμες θυγατέρες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ