Αρχική » , , , » Μήνυμα Προέδρου ΕΑΑΣ Αντγου ε.α Βασιλείου Ροζή για τους νέους διορισμούς στα ΤΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΕΑΑΣ

Μήνυμα Προέδρου ΕΑΑΣ Αντγου ε.α Βασιλείου Ροζή για τους νέους διορισμούς στα ΤΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΕΑΑΣ


Με την ευκαιρία του ορισμού των νέων Τ.Σ. των Παραρτημάτων της Ε.Α.Α.Σ. θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου, την εκτίμηση και την αμέριστη συμπαράσταση μου σε όλους τους ορισθέντες, ευχόμενος μια καλή, αγαστή και εποικοδομητική θητεία για το κοινό καλό.

Απευθυνόμενος σε όλους τους υποψηφίους, ορισθέντες ή μη, αφού τους ευχαριστήσω για τη συμμετοχή τους, θέλω να γνωστοποιήσω κυρίως στους μη ορισθέντες, αλλά και σε όλα τα μέλη της Ε.Α.Α.Σ., ότι ο μη ορισμός των οφείλεται στο περιορισμένο αριθμό και μόνο των οριζομένων ανά τοπικό συμβούλιο και σε καμιά περίπτωση, ότι δεν αναγνωρίζεται η αδιαμφισβήτητη αξία τους και πως τους θέλουμε δίπλα μας καθώς στον κοινό μας αγώνα, δεν περισσεύει κανείς.

Τέλος διαβεβαιώνω όλους πως η διαδικασία που ακολουθήθηκε ήταν απολύτως άψογη και αδιάβλητη και ευχαριστώ προς τούτο όλα τα μέλη του Δ.Σ.

Σε ότι αφορά τυχόν προβλήματα και ενστάσεις που διατυπώθηκαν επί του υπόψη θέματος, αλλά και τη προσωπική μου θέση, επί όλων των θεμάτων που με οποιαδήποτε μορφή τέθηκαν υπόψη μου, σύντομα με νέα ανάρτηση μου αλλά και με δημοσίευση στο προσεχές φύλο της Ε.Η., θα σας ενημερώσω – απαντήσω επακριβώς.


2 σχόλια:

 1. ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΩΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ
  Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ 2 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΩΝ;
  ΠIΣTEYOYME ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΑΘΛΙΑΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ.
  ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΝΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΠΑΛΙ ΟΙ ΕΞ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΠΕΡΙΣΙΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ,Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΤΕ ΩΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ.ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΣΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ