Αρχική » , , , , , , » Τελετή μετεγκατάστασης ΔΜΧ/ΓΕΣ στη ΣΜΧ-Ολοκλήρωση Προγράμματος Μετεγκατάστασης Δνσεων Όπλων ΓΕΣ (ΦΩΤΟ)

Τελετή μετεγκατάστασης ΔΜΧ/ΓΕΣ στη ΣΜΧ-Ολοκλήρωση Προγράμματος Μετεγκατάστασης Δνσεων Όπλων ΓΕΣ (ΦΩΤΟ)


Την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, επισκέφθηκε τη Σχολή Μηχανικού (ΣΜΧ) στο Λουτράκι, όπου παρέστη στην τελετή μετεγκατάστασης της Διεύθυνσης Μηχανικού (ΔΜΧ) του ΓΕΣ, η οποία λειτουργεί απρόσκοπτα από τη νέα της θέση.

Με τη μετεγκατάσταση της Διεύθυνσης Μηχανικού, ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα μετεγκαταστάσεων των Διευθύνσεων Όπλων του ΓΕΣ.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


(army.gr)

4 σχόλια:

 1. Άντε με το καλό να φύγουν και οι Διευθύνσεις των Σωμάτων μέχρι τέλος Αυγούστου και να πάνε στις Σχολές τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΜΜΟΝΩΝ, ΣΤΡΕΒΛΩΣΕΩΝ, ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΕΛΕΤΕΣ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΑ "ΒΑΡΙΔΙΑ" ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. σωστό μέτρο, να διαλυθούν οι παράγκες, επιτέλους αξιοκρατία και όχι κοροιδία από ορισμένες διευθύνσεις που είχαν δικά τους κριτήρια και παραμύθια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ