Γεύμα Αρχηγών στον Μανώλη Γλέζο


Στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας βρέθηκε χθες Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017 το μεσημέρι ο Μανώλης Γλέζος, αποδεχόμενος σχετική πρόσκληση του ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρη Βίτσα, ο οποίος μαζί με τους τέσσερις Αρχηγούς παρέ­θεσαν γεύμα προς τιμήν του, «ως μια συμβολική πράξη τιμής και σεβασμού στο πρόσωπό του και στους αγώνες της γενιάς του για Εθνική Ανεξαρτη­σία και Δημοκρατία».

Στη διάρκεια του γεύματος, ο Μανώλης Γλέζος ανέπτυξε τις απόψεις του για τη στρατιωτική εκπαίδευση των κληρωτών, «απόψεις βγαλμένες από την πολύχρονη εμπειρία του στους στίβους υπεράσπισης της εθνικής ανεξαρτησίας της πατρίδας μας», σύμφωνα με ανακοίνωση.

Λ.Σ. ΜΠΛΑΒΕΡΗΣ
(ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ-11/07/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ