Αρχική » , , , , , , » Θερινή Στρατιωτική Εκπαίδευση Ευέλπιδων στο ΕΠΚΕΑΠ (ΦΩΤΟ)

Θερινή Στρατιωτική Εκπαίδευση Ευέλπιδων στο ΕΠΚΕΑΠ (ΦΩΤΟ)


Κατά το 1ο δεκαπενθήμερο της θερινής Στρατιωτικής Εκπαίδευσης της Σχολής οι Ευέλπιδες όλων των τάξεων εκπαιδεύτηκαν στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Πρότυπου Κέντρου Επιχειρήσεων Αστικού Περιβάλλοντος (ΕΠΚΕΑΠ) στην Αργυρούπολη Κιλκίς.

Στο πλαίσιο της παραπάνω εκπαίδευσης με την συνδρομή προσωπικού και υλικού της 71 Α/Μ ΤΑΞΠΖ οι Ευέλπιδες διεξήγαγαν ΤΑΜΣ απλής και διπλής ενεργείας επίπεδου Ομάδος - Δριας στον Αγώνα Κατοικημένων Τόπων κατά την ημέρα και νύκτα. Επιπλέον διεξήχθησαν βολές ατομικού οπλισμού, πεζή και από ΤΟΜΠ καθώς και βολές Πολ-λου MG3.

Τέλος εκμεταλλευόμενοι το υγρό στοιχείο και αξιοποιώντας τα διαθέσιμα μέσα και προσωπικό της 1ης Στρατιάς οι Ευέλπιδες εκπαιδεύτηκαν σε αμφίβιες ενέργειες, στην διάβαση υδάτινου κωλύματος και διεξήγαγαν ΤΑΜΣ αμφιβίων ενεργειών κατά την ημέρα και νύκτα.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


(sse.army.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ