Αρχική » , , , , , » Αστυνομικοί «μπράβοι»: Μια «καταδίκη» από τους κατά τα άλλα λαλίστατους συνδικαλιστές θα δούμε;;

Αστυνομικοί «μπράβοι»: Μια «καταδίκη» από τους κατά τα άλλα λαλίστατους συνδικαλιστές θα δούμε;;


Του Νικολάου Αθ. Μπλάνη Αντιστράτηγου Αστυνομίας ε.α.

1. Διαβάζουμε το ρεπορτάζ: ...«Δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κατηγορούνται ότι συμμετείχαν σε συμμορίες «μπράβων» που εξάρθρωσε την Πέμπτη το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής. Ο ένας απ’ αυτούς φέρεται να πήρε μέρος στον ξυλοδαρμό ενός οδηγού τουριστικού λεωφορείου-συνεργάτη ταξιδιωτικού πρακτορείου, κατά παραγγελία ανταγωνιστή. Ο δεύτερος φέρεται να τοποθέτησε εμπρηστικό μηχανισμό σε μπαρ της Δυτικής Αττικής προκειμένου να εκδικηθεί την απόλυση της συντρόφου, που εργαζόταν σ’ αυτό».

2. Είδαμε (και ακούσαμε) κατά καιρούς τους εκπροσώπους των συνδικαλιστικών φορέων της Αστυνομίας να κάνουν δηλώσεις και να εκδίδουν ανακοινώσεις «επί παντός επιστητού». Να εκφράζουν απόψεις για κοινωνικά ή άλλα «πολιτικά» θέματα ή ακόμα και για θέματα που άπτονται των διεθνών σχέσεων της χώρας. Που δεν αφορούν δηλαδή τη διαφύλαξη και προαγωγή των συλλογικών επαγγελματικών συμφερόντων τους.

3.Τελικά μια ανακοίνωση που να «καταδικάζει» τις εγκληματικές συμπεριφορές των συναδέλφων τους θα δούμε;;;

1 σχόλια:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ