Αρχική » , , , » Φοβήθηκαν μην «βγάλει στους δρόμους τα τανκς»...

Φοβήθηκαν μην «βγάλει στους δρόμους τα τανκς»...


Όταν πληροφορήθηκαν στην Κουμουνδούρου τις προθέσεις του Πάνου Καμμένου να βγάλει στους δρό­μους τον Στρατό για να μα­ζέψει τα σκουπίδια, έγινε ένας γενικός χαμός.

«Αυτός είναι ικανός να βγάλει και τα τεθωρακισμένα», έλεγε ένα κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, που έχει εξοργιστεί με τις καθεστωτικές πρακτικές του υπουρ­γού Εθνι­κής Άμυνας, αλλά και με την άνεση που τις αποδέχο­νται κά­ποια κυβερνητικά στελέ­χη.

Στην Κουμουνδούρου τα έβαλαν και με τον Δημήτρη Βίτσα, ο οποίος, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθεί ο Στρατός ως απεργοσπαστικός μηχα­νισμός.

(ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ_SECRET-01/07/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

2 σχόλια:

  1. Θολο μυαλο, μπερδεμενων κομουνιστων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kai τι είναι ο Στρατός ωρε?? ΥΠΗΡΕΤΙΚΌ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΤΟΥ ΚΆΘΕ ΠΟΛΙΝΤΙΚΆΝΤΗ??? ΒΡΕ ΟΥΣΤ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ