Αρχική » , , , , , , , » Δημιουργήθηκε Ενιαία Διεύθυνση Μεταθέσεων στο ΓΕΣ

Δημιουργήθηκε Ενιαία Διεύθυνση Μεταθέσεων στο ΓΕΣ


Ολοκληρώνεται σήμερα (21/07/2017) στη Σχολή Μηχανικού στο Λουτράκι η απο­κεντρωτική μεταφορά όλων των Δι­ευθύνσεων των Όπλων του Στρατού Ξηράς (Πεζικού, Τεθωρακισμένων, Πυροβολικού, Μηχανικού, Διαβιβάσεων και Αεροπορίας Στρατού) από το κτίριο του ΓΕΣ, που ήταν ως τώρα, στο στρατόπεδο «Παπάγου», στις κατά τό­πους περιοχές όπου εδρεύουν και οι Σχολές του κάθε Όπλου.

Σύμφωνα με τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, πρόθεση είναι να λειτουργεί ως ένας ενιαίος «οργανισμός» σε επίπεδο μελετών, υλοποίησής τους, εκπαίδευσης των στελεχών, ασκήσεων κ.λπ., που να ενημερώνονται και να συνεργάζονται μεταξύ τους.

Από τις Διευθύνσεις αφαιρέθηκαν όλα τα θέματα μεταθέσεων προσωπι­κού, καθώς κάθε Διεύθυνση ασχολούνταν αποκλειστικώς με τα δικά της στελέχη, με αποτέλεσμα να υπήρχαν πολλές και διαφορετικές συμπεριφορές αντιμετώπισης επί κοινών θεμάτων μεταθέσεων προσωπικού, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προ­βλήματα, αδικίες και προσφυγές των θιγομένων στα δικαστήρια που τους δικαίωναν.

Τώρα πλέον δημιουργήθηκε στο ΓΕΣ Ενιαία Διεύθυνση Μεταθέσεων, όλων των μονίμων στελεχών, ενώνοντας έτσι τους ως τώρα υπάρχοντες 23 (!) διαφορετικούς φορείς μεταθέσεων του ΓΕΣ.

(ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ-21/07/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.


15 σχόλια:

 1. Οι Διευθύνσεις Σωμάτων δεν θα φύγουν, αυτοί οι μασόνοι όλων των εποχών πάλι θα την βγάλουν καθαρή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αν οι Διευθύνσεις Σωμάτων είναι μασόνοι, τότε τι να πούμε για τις Διευθύνσεις Όπλων......

   Διαγραφή
  2. πάντα απουσιάζουν αυτοί σε κάθε δραστηριότητα, πως μπορούν και την βγάζουν καθαρή

   Διαγραφή
 2. πάλι το βύσμα θσ μετράει τα ξέρουμε δειτε ποιές μονάδες γράφουν χρόνο διοικήσεως στο λεκανοπέδιο όλες στις οποίες πας μόνο με βύσμα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Και οσοι στρατιωτικοι αγορασαν σπιτι διπλα στο πενταγωνο; Τους σκεφτηκε κανεις αυτους;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Τωρα; τι θα γινουν οσοι αγορασαν σπιτι διπλα στο πενταγωνο; τι θα το κανω; είχα τη προοπτική να μεινω αρκετα χρονια στο ΓΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. να το νοικιάσεις, σε συμφέρει καλύτερα διότι στην επαρχία θα νοικιάσεις σχεδόν στη μισή τιμή

   Διαγραφή
 5. πω, πω κόμπλεξ!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ενιαία διεύθυνση...μμμ... σίγουρα θα επανδρώνεται από όλα τα ΟΣ και οι του κάθε ΟΣ θα βγάζουν των δικών τους. Άρα... μηδέν εις το πηλίκον. Άντε θα αναπτυχθεί και η τοπική κοινωνία και δε θα χρειάζονται απομάκρυνση για τις εξορμήσεις των ΣΚ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. έγινε και κάτι σωστό, έκλεισαν οι παράγκες των διευθύνσεων, τόσα χρόνια είχαν παραμάγαζα ανοικτά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΝΟΙΞΑΝ ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
   ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΒΕ
   ΒΑΙΑ ΤΟΥΣ ΣΦΟΥΓΚΟΚΩΛΑΡΙΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ.

   Διαγραφή
 8. οι βολεμένοι όπως πάντα κοιτάζουν να κρατήσουν τις θέσεις τους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. άντε να ολοκληρωθεί και με την αποχώρησει των διευθύσεων των Σωμάτων για να γίνει μια καινούργια αρχή

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ