Αρχική » , , , , , » «ΣΦΑΓΗ» στα Ειδικά Μισθολόγια με «πατέντα Κατρούγκαλου» (ΒΙΝΤΕΟ)

«ΣΦΑΓΗ» στα Ειδικά Μισθολόγια με «πατέντα Κατρούγκαλου» (ΒΙΝΤΕΟ)


«ΚΑΗΚΑΝ» ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ

Ο Αντώνης Μυλωνάκης, στις 24/07/2017, στη βραδυνή εκπομπή του: «ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ», στο ΑΡΤ tv, παρουσιάσε τις αλλαγές που έρχονται στο νέο ειδικό μισθολόγιο των στελεχών ΕΔ-ΣΑ με αφορμή την νέα εγκύκλιο του ΑΝΥΠΟΙΚ Χουλιαράκη.

Σχολίασε ο οικονομικός συντάκτης του σταθμού κ. Σπύρος Σταθάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε: «Η κυβέρνηση βρήκε μια πατέντα και την χρησιμοποιεί παντού είναι η "πατέντα Κατρούγκαλου". Δηλαδή χωρίζουν τους εργαζόμενους στα ΕΙΔΙΚΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑ σε 2 κατηγορίες: α) σ' αυτούς (δηλ. στρατιωτικούς, σώματα ασφαλείας κ.λπ.) που εργάζονται πριν την 31/12/2016 [ΠΑΛΙΟΙ] και σ' αυτούς (δηλ. στρατιωτικούς, σώματα ασφαλείας κ.λπ.) μετά την 01/01/2017 [ΝΕΟΙ], οι οποίοι θα δουν περικοπές μέχρι και 300 ευρώ. Στους ΠΑΛΙΟΥΣ δημιουργείται η προσωπική διαφορά. Έτσι σε κάθε αύξηση στον Βασικό Μισθό π.χ. βαθμολογική προαγωγή θα "ροκανίζεται" η προσωπική διαφορά. Επίσης καταργούνται και οι μισθολογικές προαγωγές».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

4 σχόλια:

 1. ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΑΓΩΓΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΟ ΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟ ΒΑΘΜΟ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ -ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ 4% ΕΤΗΣΙΩΣ - ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ > ΚΑΘΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΕΚΑΒ κλπ ΕΙΧΑΝ ΑΥΞΗΣΗ ΜΙΣΘΟΥ ΑΠΟ ΑΥΞΗΣΗ ΕΤΩΝ ΧΡΟΝΟΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΟΧΙ ΤΟΝ ΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟ ΒΑΘΜΟ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ -ΚΑΘΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΝ ΑΥΞΗΣΗ ΜΙΣΘΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΙΧΑΝ ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟ ΦΕΡΟΝΤΑ ΒΑΘΜΟ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ-ΚΑΘΕ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΝ ΑΥΞΗΣΗ ΜΙΣΘΟΥ ΑΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΑΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟ ΒΑΘΜΟ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΜΑΙΜΟΥ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ-ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ? ΑΠΛΑ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ-ΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΕΝΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΟ 2013 ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ 2016 ΜΕ ΤΟΝ ......ΚΑΚΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ .....ΚΑΚΟ ΚΑΜΕΝΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΤΑΧΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ -ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ-ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ-ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΝΔ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΑΘ Ν3883/2010 ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟΣ ΥΠΟ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ Ο ΝΟΜΟΣ-Ο ΝΟΜΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΑΛΛΑ Ο ΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΕΝΗ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ -ΜΕ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΒΡΕΞΕΙ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΡΟΣΙΤΑΜΕΝΩΝ κλπ ΟΛΟΙ ΛΑΜΒΑΝΑΝ ΤΙΣ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ.-ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ -ΔΕΙΤΕ ΜΙΣΘΟ ΓΙΑΤΡΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ ΕΙΤΕ ΣΤΟ 401 ΣΝ ΕΙΤΕ ΣΤΟ 251 ΓΝΑ ΚΑΙ ΝΝΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΜΕ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΕΤΗ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΝ ΔΥΝ- ΣΩΜ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΓΕΝΤΑ.-ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΩΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΝΑ ΝΑΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ?ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ?ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΑΓΩΓΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΟ ΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟ ΒΑΘΜΟ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ -ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ 4% ΕΤΗΣΙΩΣ - ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΕΚΑΒ κλπ ΕΙΧΑΝ > ΑΥΞΗΣΗ ΜΙΣΘΟΥ ΚΑΘΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΑΥΞΗΣΗ ΕΤΩΝ ΧΡΟΝΟΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΟΧΙ ΤΟΝ ΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟ ΒΑΘΜΟ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ - ΑΥΞΗΣΗ ΜΙΣΘΟΥ ΚΑΘΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΟ ΒΑΘΜΟ/ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΑΝ ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟ ΦΕΡΟΝΤΑ ΒΑΘΜΟ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ- ΑΥΞΗΣΗ ΜΙΣΘΟΥ ΚΑΘΕ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΝΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΜΑΙΜΟΥ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ - ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ? ΑΠΛΑ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ - ΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΕΝΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΟ 2013 ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ 2016 ΜΕ ΤΟΝ ......ΚΑΚΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ .....ΚΑΚΟ ΚΑΜΕΝΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΤΑΧΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ -ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΕΝΩΣΕΩΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥ,ΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ......ΜΕΙΩΣΕΙΣ -ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ-ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ-ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΝΔ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΑΘ Ν3883/2010 ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟΣ ΥΠΟ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ Ο ΝΟΜΟΣ-Ο ΝΟΜΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΑΛΛΑ Ο ΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΕΝΗ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΘΕΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΑΓΩΓΗ - ΜΕ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΒΡΕΞΕΙ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΩΝ κλπ ΟΛΟΙ ΛΑΜΒΑΝΑΝ ΤΙΣ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ.-ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ -ΔΕΙΤΕ ΜΙΣΘΟ ΓΙΑΤΡΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ ΕΙΤΕ ΣΤΟ 401 ΣΝ ΕΙΤΕ ΣΤΕ 251 ΓΝΑ/ΝΝΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΕΤΗ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΝ ΔΥΝ- ΣΩΜ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΕΙΤΕ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΓΕΝΤΑ.-ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ