Αρχική » , , , , , » Μία διαφορετική ημερίδα στο ΓΕΣ: Οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί σχηματισμών

Μία διαφορετική ημερίδα στο ΓΕΣ: Οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί σχηματισμών


Πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Επιτελείο Στρατού

Μία διαφορετική, αλλά με άκρος ενδιαφέρον και σοβαρό θέμα, ημερίδα, πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017, στο Γενικό Επιτελείο Στρατού, υπό την προεδρία του Γενικού Επιθεωρητή Στρατού και Β’ Υπαρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Νικόλαου Μανούρη, στην οποία παραβρέθηκε το σύνολο των επικεφαλής διευθυντών των 22 συνολικώς ...βρεφονηπιακών σταθμών, που βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα στις έδρες των σχηματισμών.

Σκοπός της ημερίδος αυτής, στην οποία παρέστη επίσης και ο Α’ Υπαρχηγός του ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αντώνιος Νομικός, ήταν ο απολογισμός του σχολικού έτους 2016 – 2017, περίοδο κατά την οποία λειτουργούν οι βρεφονηπιακοί σταθμοί, καθώς και ο προγραμματισμός των δράσεων και η αναζήτηση των βέλτιστων πρακτικών για τη λειτουργία τους ενόψει της νέας σχολικής περιόδου, που θα ξεκινήσει από τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΣ, το Επιτελείο «...περιβάλλει με την προσήκουσα εμπιστοσύνη και αμέριστη εκτίμηση τις διευθύνσεις και τα στελέχη των βρεφονηπιακών σταθμών του ΣΞ, αναγνωρίζοντας το λειτούργημα που επιτελούν και τις ανεκτίμητες υπηρεσίες που προσφέρουν στα παιδιά και στις οικογένειες του προσωπικού μας».

Και προστίθεται στην ανακοίνωση του ΓΕΣ ότι «Η υποδειγματική αφοσίωσή τους στο καθήκον, το αμέριστο ενδιαφέρον τους, το πάθος και η διάθεση προσφοράς που τους διακρίνει στην ημερήσια φροντίδα, στη δημιουργική απασχόληση, στη φύλαξη, στη ψυχαγωγία και στην εκπαίδευση των νηπίων και των βρεφών, αναγνωρίζεται από το σύνολο των στελεχών του Στρατού Ξηράς».

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


(parapolitika.gr – Λ.Σ.Μ. - army.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ