Αρχική » , , , , , , » Υπάρχει και κάποιος υπεύθυνος στο υπουργείο Άμυνας!

Υπάρχει και κάποιος υπεύθυνος στο υπουργείο Άμυνας!


Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχει επικοινωνιακά «κατακτηθεί» από τον Πάνο Καμμένο, τις εκρήξεις, τα ξεσπάσματά του και τους πύρινους λόγους του στη Βουλή.

Ωστόσο, ο Καμμένος δεν είναι μόνος στην Μεσογείων. Υπάρχουν πολιτικοί που είναι υπεύθυνοι και αποφεύγουν τα λόγια του εύκολου εντυπωσιασμού. Ο λόγος για τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Βίτσα, ο οποίος προχθές, σε μία ραδιοφωνική του συνέντευξη, έδωσε μαθήματα υπευθυνότητας και διαχείρισης ευαίσθητων δεδομένων.

Με αφορμή την γεώτρηση που λαμβάνει χώρα στην κυπριακή ΑΟΖ αλλά και τις απειλές της Τουρκίας πως «θα λάβει μέτρα», ο Βίτσας ρωτήθηκε αν εκτός από τις δύο γαλλικές φρεγάτες και το ένα αμερικανικό αεροπλανοφόρο, υπάρχει και ελληνική παρουσία στην περιοχή.

«Υπάρχουν ελληνικά πλοία, αλλά δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω», απάντησε χαρακτηριστικά, αποφεύγοντας να εκθέσει επιχειρησιακές λεπτομέρειες της ελληνικής παρουσίας -όπως όφειλε να κάνει, αφού αυτά αποτελούν δεδομένα που... όσο λιγότεροι τα ξέρουν, τόσο καλύτερα είναι.

(ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ-16/07/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

1 σχόλια:

  1. Σας γνωρίζουμε ότι, τη 12η Ιουλίου 2017 εκδικάζονται ενώπιον του αρμόδιου Πρωτοδικείου οι πρώτες 100 αγωγές συναδέλφων μας στρατιωτικών, που προσέφυγαν, μέσω της Ομοσπονδίας μας ΠΟΕΣ, στη δικαιοσύνη, διεκδικώντας την επιστροφή των παρανόμως παρακρατηθέντων αναδρομικών μας, όπως αποφάνθηκε 2 φορές η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ