Αρχική » , , , , , , , , » Η θυσία των Εβριτών ηρώων Χ. Χατζόπουλου και Χ. Δοϊτσίδη αποτελεί παράδειγμα και παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές (ΦΩΤΟ)

Η θυσία των Εβριτών ηρώων Χ. Χατζόπουλου και Χ. Δοϊτσίδη αποτελεί παράδειγμα και παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές (ΦΩΤΟ)


Στην επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων Εβριτών καταδρομέων Χρήστου Χατζόπουλου και Χριστόδουλου Δοϊτσίδη κατά την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974, που τελέστηκε σήμερα (23/07) στο Πολεμικό Μουσείο Διδ/χου παραβρέθηκε ο Βουλευτής Έβρου και Αναπλ. Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της ΝΔ, Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Σε δήλωσή του τόνισε:

«Η Τουρκική εισβολή το 1974 στην Κύπρο προκάλεσε πολλές συνέπειες στην Κυπριακή Δημοκρατία, στον Ελληνισμό αλλά και στην πατρίδα μας τον Έβρο. Δύο παλικάρια, ο Χρήστος Χατζόπουλος και ο Χριστόδουλος Δοϊτσίδης, θυσιάστηκαν σε αυτήν την άδικη και προκλητική απόβαση των τουρκικών δυνάμεων στην Κύπρο, όπου εκεί παραμένουν για 43 χρόνια.

Η θυσία τους αποτελεί παράδειγμα για όλους μας, η αξιακή τους βάση είναι παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές και θα τους ενθυμούμαστε.

Θερμά συγχαρητήρια στη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Έβρου και στην 16η Μεραρχία που συνδιοργάνωσαν την επιμνημόσυνη δέηση. Θα τους θυμόμαστε πάντα, αιωνία τους η μνήμη».

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ