Αρχική » , , , , , , » Ευχαριστήρια επιστολή Αξιωματικού ε.α. που κόντεψε να πνιγεί στα ΚΑΑΥ Κεραμωτής

Ευχαριστήρια επιστολή Αξιωματικού ε.α. που κόντεψε να πνιγεί στα ΚΑΑΥ Κεραμωτής


Κινδύνευσε σοβαρά η ζωή του Αντγου ε.α. Λιάμπα Ευάγγελου από πνιγμό και χάρις στην ετοιμότητα του ΚΑΑΥ Κεραμωτής αποφεύχθηκε ο κίνδυνος.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ κ. Ε. ΛΙΑΜΠΑ

Ευχαριστήρια Επιστολή

Του Αντιστρατήγου ε.α. Λιάμπα Ευάγγελου

Διασωθείς από βέβαιο πνιγμό.

Προς όλους τους συναδέλφους, οι οποίοι μόλις έμαθαν για την περιπέτεια της υγείας μου, έσπευσαν να μου ευχηθούν περαστικά και ταχεία ανάρρωση. Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλω στο προσωπικό του ΚΑΑΥ Κεραμωτής, και ιδιαίτερα στον ναυαγοσώστη Κουτρουλιόν και τον ιατρό του ΚΑΥΥ Χράτς, χάρις στην έγκαιρη επέμβαση και τις φιλότιμες προσπάθειες τις οποίες κατέβαλαν κατόρθωσαν να με επαναφέρουν στη ζωή από τον βέβαιο θάνατο λόγω του πνιγμού μου.

Ευχαριστίες θερμές οφείλω στον Πρόεδρο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Ξάνθης για τις ευχές του για ταχεία ανάρρωσή μου, καθώς και στον Διοικητή της ΧΧ ΤΘΜ ο οποίος ευθύς ως πληροφορήθηκε ότι νοσηλεύομαι στο νοσοκομείο Καβάλας έσπευσε να με δει, να μου ευχηθεί ταχεία ανάρρωση και να διαθέσει τις υπηρεσίες του για οποιαδήποτε ανάγκη χρειαστώ και τέλος ευχαριστίες οφείλω στο Στρατηγό Διοικητή του Δ΄ΣΣ ο οποίος εξέφρασε τις ευχές του για ταχεία ανάρρωσή μου.

(xanthitimes.gr 10/07/2017)

2 σχόλια:

  1. ΤΟ ΘΕΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ.ΞΕΞΟΛΑ.ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΣΑΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. zorro : ειδες αγαπητέ αντιστράτηγε σε έσωσαν και μπράβο δύο παλικαράκια ο ένας ήταν ο Χρατς(πιθανών Έλληνας μουσουλμάνος) που υπηρετεί την θητεία του στις Ελληνικές ΈΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ και ο στρατιώτης Κουτρουλιόν πιθανως Αρμένης ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ θητεία στις Ελληνικές ΈΝΟΠΛΕς ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ και μπράβο και στον Στρατηγό αν και θα μπορούσε να γράψει όλο το ονοματεπωνυμο των σωτήρων του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ