Αρχική » , , , , » Οι σπουδαστές του Δ.ΙΕΚ Ναυπλίου καθάρισαν τα μνημεία του ΚΕΜΧ (ΦΩΤΟ)

Οι σπουδαστές του Δ.ΙΕΚ Ναυπλίου καθάρισαν τα μνημεία του ΚΕΜΧ (ΦΩΤΟ)


Το τμήμα των Τεχνικών Συντήρησης Έργων Τέχνης και Αρχαιοτήτων του ΔΙΕΚ Ναυπλίου ολοκλήρωσε τις εργασίες καθαρισμού των τριών μαρμάρινων μνημείων που βρίσκονται στο χώρο του Στρατοπέδου Ναυπλίου.

Οι εργασίες καθαρισμού πραγματοποιήθηκαν κατά το εργαστηριακό σκέλος του Μαθήματος Γενικές Αρχές Συντήρησης Λίθινων Αντικειμένων με επιβλέπουσα την εκπαιδεύτρια συντηρήτρια ΤΕ PhD, Καπάτου Ελένη.

Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν από τους εκπαιδευόμενους ήταν η αποψίλωση της βλάστησης επάνω στα μνημεία και ο καθαρισμός με ουδέτερα υλικά των επικαθίσεων σκόνης, χώματος και βιολογικών αναπτύξεων.

Ο διευθυντής του ΔΙΕΚ, κύριος Γεώργιος Κρεμύδας, και η εκπαιδεύτρια, κα Καπάτου Ελένη, ευχαριστoύν θερμά τον Διοικητή του στρατοπέδου Συνταγματάρχη Ευάγγελο Δημητρέλη και τον Ταγματάρχη Γκίκα Ιωάννη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν και την πολύ καλή συνεργασία.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


(anagnostis.org)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ