Αρχική » , , , , » Θέσπιση μειωμένης στρατιωτικής θητείας για τα αδέλφια ατόμων με ποσοστό αναπηρίας άνω του 80% (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Θέσπιση μειωμένης στρατιωτικής θητείας για τα αδέλφια ατόμων με ποσοστό αναπηρίας άνω του 80% (ΕΓΓΡΑΦΟ)


Ο Βουλευτής ΝΔ Κόνσολας Νικία Εμμανουήλ (Μάνος), κατέθεσε ερώτηση προς το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (Αρ. Πρωτ. 7216/13-07-2017) με θέμα: «Θέσπιση μειωμένης στρατιωτικής θητείας για τα αδέλφια ατόμων με ποσοστό αναπηρίας άνω του 80%».

Κύριε Υπουργέ,

Τα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα έχουν ενταθεί τα τελευταία χρόνια. Στη δίνη αυτών των προβλημάτων έχουν εγκλωβιστεί πολλές οικογένειες ατόμων με ποσοστό αναπηρίας άνω του 80%, που συνιστούν ποσοστό βαριάς αναπηρίας.

Σε αυτές τις οικογένειες δεν υπάρχουν μόνο οι γονείς που έχουν επιφορτιστεί τη φροντίδα και την ασφάλεια των τέκνων που έχουν ποσοστό αναπηρίας άνω του 80% αλλά και τα αδέλφια τους.

Άλλωστε, ο βιολογικός παράγων οδηγεί, είτε βραχυπρόθεσμα, είτε μακροπρόθεσμα σε αυτή την εξέλιξη...

Διαβάστε τη σχετική ερώτηση:

1 σχόλια:

 1. ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΙ'ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.
  ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ 5 ΕΤΗ,ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΝ
  ΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ,ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΜΙΑ
  ΑΝΑΓΚΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΤΟ 2012 ΠΟΥ ΠΡΩ
  ΤΟΕΞΕΛΕΓΗ.ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ