Αρχική » , , , , , , » Πρόταση αξιοποίησης πρώην Στρατιωτικού Νοσοκομείου 409 Πατρών (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Πρόταση αξιοποίησης πρώην Στρατιωτικού Νοσοκομείου 409 Πατρών (ΕΓΓΡΑΦΟ)


Ο Βουλευτής ΝΔ Κατσανιώτης Ιωάννη Ανδρέας, κατέθεσε ερώτηση προς το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (Αρ. Πρωτ. 1245/18-07-2017) με θέμα: «Πρόταση αξιοποίησης πρώην Στρατιωτικού Νοσοκομείου 409».

Στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων απαντώνται μεγάλοι και μικρότεροι στρατιωτικοί σχηματισμοί και μονάδες τόσο επιχειρησιακές όσο και εκπαιδευτικές και διοικητικής υποστήριξης, της Πολεμικής Αεροπορίας, αλλά και άλλων κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και επίσης λειτουργούν πολυπρόσωπες υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και του Λιμενικού Σώματος, στις οποίες υπηρετεί πολύ μεγάλος αριθμός προσωπικού, κατοικεί πολλαπλάσιος αριθμός μελών των οικογενειών αυτών, καθώς και μεγάλος αριθμός απόστρατων.

Η παραπάνω πληθυσμιακή - επαγγελματική ομάδα αριθμεί σε αρκετές χιλιάδες άτομα, που αποτελούν σε σύνολο μία μεσαία ελληνική πόλη και ως εκ τούτου, προκύπτει...

Διαβάστε την σχετική ερώτηση:
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Κτίριο «409» ΓΣΝ Πάτρας: Η επιστροφή του στο ΥΠΕΘΑ και οι ενδεχόμενοι περιορισμοί

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ