Αρχική » , , , , » Κτίριο «409» ΓΣΝ Πάτρας: Η επιστροφή του στο ΥΠΕΘΑ και οι ενδεχόμενοι περιορισμοί

Κτίριο «409» ΓΣΝ Πάτρας: Η επιστροφή του στο ΥΠΕΘΑ και οι ενδεχόμενοι περιορισμοί


Όπως έγινε γνωστό, στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας πέρασε και πάλι (από το υπουργείο Υγείας) το κτίριο του πρώην «409» στρατιωτικού νοσοκομείου της Πάτρας.

Επρόκειτο για μία αναμενόμενη κίνηση, δεδομένου πως ιδιοκτήτης του κτιρίου είναι το υπουργείο Άμυνας. Από εκεί και πέρα, θα ξεκινήσει πλέον η αναζήτηση της επόμενης χρήσης ενός κτιρίου που ναι μεν είχε εγκαταλειφθεί τα τελευταία χρόνια και χρειάζεται «γενναία» ανακατασκευή, πλην όμως εξακολουθεί να αποτελεί ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο και μάλιστα σε μία περιοχή της Πάτρας που θεωρείται «φιλέτο».

Ωστόσο, οφείλουμε να σημειώσουμε ότι καθώς το κτίριο αποτελεί κληροδότημα, διέπεται από συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις, που ενδεχομένως δεν επιτρέπουν οποιαδήποτε χρήση του. Όλα αυτά, πρέπει να διευκρινιστούν το επόμενο διάστημα...

(ΓΝΩΜΗ ΠΑΤΡΩΝ 14/07/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ