Αρχική » , , , , , » Ονομασία Δοκίμων Εφέδρων Αξιωματικών (ΔΕΑ) του Σ.Ξ. 2017/Α΄ΕΣΣΟ (ΦΩΤΟ)

Ονομασία Δοκίμων Εφέδρων Αξιωματικών (ΔΕΑ) του Σ.Ξ. 2017/Α΄ΕΣΣΟ (ΦΩΤΟ)


Την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017, πραγματοποιήθηκαν στις Σχολές Όπλων και Σωμάτων του Στρατού Ξηράς, οι τελετές ονομασίας των Δοκίμων Εφέδρων Αξιωματικών (ΔΕΑ) της 2017 Α/ΕΣΣΟ.

Στη ΣΕΑΠ παραβρέθηκε ο Διοικητής της ΑΣΔΕΝ, Αντιστράτηγος Νικόλαος Μανωλάκος.

Ο θεσμός του Εφέδρου Αξιωματικού και συνακόλουθα και οι ΔΕΑ είναι ένας καταξιωμένος θεσμός στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, ιδίως στο Στρατό Ξηράς, με χιλιάδες νεκρούς και τραυματίες σε όλα τα πεδία των μαχών του Στρατού μας από τα τέλη του 19ου αιώνος όταν πρωτοεφαρμόστηκε για την κάλυψη των υφιστάμενων τότε κενών του Στρατού μας σε κατώτερα ηγετικά στελέχη του, εξαιτίας των πολέμων και των συχνών επιστρατεύσεων. Ακολούθως δε χιλιάδες εξ των εφέδρων αξιωματικών μονιμοποιήθηκαν και έφτασαν μέχρι το βαθμό του στρατηγού ηγούμενοι μονάδων όλων των Όπλων και Σωμάτων σε όλα τα πεδία των μαχών.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


(army.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ