Αρχική » , , , , , , , » Μετάταξη Ανθυπασπιστών-Υπαξιωματικών, ΕΜΘ και ΕΠΟΠ ΠΑ έτους 2017 (ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ-ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ)

Μετάταξη Ανθυπασπιστών-Υπαξιωματικών, ΕΜΘ και ΕΠΟΠ ΠΑ έτους 2017 (ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ-ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ)


Μετάταξη Ανθυπασπιστών-Υπαξιωματικών, Εθελοντών-Εθελοντριών Μακράς Θητείας και Επαγγελματιών Οπλιτών Πολεμικής Αεροπορίας έτους 2017

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ο Υ Μ Ε

α. Τη μετάταξη για το έτος 2017 στο Σώμα των Αξιωματικών, μονίμων Ανθυπασπιστών και Υπαξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας, αποφοίτων Ανώτερων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ) κατόχων πτυχίου ΑΕΙ ή ισοτίμου αναγνωρισμένου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής, για κάλυψη δέκα τριών (13) κενών οργανικών θέσεων Ανθυποσμηναγών.

β. Τη μετάταξη για το έτος 2017 στο Σώμα των Μονίμων Υπαξιωματικών, Αρχισμηνιών-Επισμηνιών Εθελοντών και Εθελοντριών Μακράς Θητείας (ΕΜΘ) και Επισμηνιών-Σμηνιών Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) της Πολεμικής Αεροπορίας πτυχιούχων ΑΕΙ και ΤΕΙ ή κατόχων ισότιμου αναγνωρισμένου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής, για την κάλυψη διακοσίων ογδόντα πέντε (285) κενών οργανικών θέσεων στην επετηρίδα Τεχνικής Υποστήριξης και εννέα (9) αντίστοιχα θέσεων στην επετηρίδα Υπηρεσιών Υποστήριξης.

2. Οι προκηρυσσόμενες ειδικότητες, ο αριθμός των θέσεων κατά βαθμό και οι απαιτούμενοι Πανεπιστημιακοί τίτλοι, φαίνονται στους παρακάτω κατά κατηγορία πίνακες:...

Διαβάστε αναλυτικά την σχετική ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ