Αρχική » , , , , , , » Επίσκεψη πρώην Διοικητών ΣΜΧ στις εγκαταστάσεις της και στη ΔΜΧ/ΓΕΣ (12 ΦΩΤΟ)

Επίσκεψη πρώην Διοικητών ΣΜΧ στις εγκαταστάσεις της και στη ΔΜΧ/ΓΕΣ (12 ΦΩΤΟ)


H επίσκεψη των διατελεσάντων Διοικητών εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεως που έχει αναληφθεί από το Γενικό Επιτελείο Στρατού

Τις εγκαταστάσεις της Σχολής Μηχανικού, καθώς και τη Διεύθυνση Μηχανικού του ΓΕΣ, που έχει μετεγκατασταθεί προσφάτως στο στρατόπεδο της Σχολής στο Λουτράκι, επισκέφτηκαν την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017, οι διατελέσαντες Διοικητές της Σχολής, οι οποίοι και ενημερώθηκαν για το έργο, τους στόχους και τις προοπτικές τους, καθώς και τις εξελίξεις που επήλθαν στο Όπλο του Μηχανικού, μετά την αποχώρησή τους από το Στράτευμα.

H προαναφερθείσα επίσκεψη των διατελεσάντων Διοικητών εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεως που έχει αναληφθεί από το Γενικό Επιτελείο Στρατού, στο πλαίσιο της οποίας οι πρώην Διοικητές Σχολών και Κέντρων Εκπαιδεύσεως του Στρατού Ξηράς, πραγματοποιούν επισκέψεις στις Σχολές και στα Κέντρα που διοίκησαν, ενημερώνονται για τις δραστηριότητές τους, τις καινοτόμες δράσεις του προσωπικού τους, τις σύγχρονες εξελίξεις του Όπλων και των Σωμάτων, τα οποία υπηρέτησαν για δεκαετίες, παρακολουθούν εκπαιδευτικές δραστηριότητες, συζητούν και ανταλλάσσουν απόψεις με τις σημερινές διοικήσεις των Σχολών και των Κέντρων.

Συμφώνως με το ΓΕΣ, η παραπάνω δράση θεωρείται ως ιδιαιτέρως σημαντική, αφού οι εμπειρίες και οι γνώσεις των πρώην διοικητών, οι οποίοι υπηρέτησαν το ΣΞ, την Πατρίδα και γενικότερα το κοινωνικό σύνολο επί σειρά ετών από νευραλγικές θέσεις, αποτελούν για όλους τους νεότερους πηγή πολύτιμων γνώσεων και ιδεών. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη δράση έχει ήδη πραγματοποιηθεί στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών.

Τους διατελέσαντες Διοικητές της Σχολής Μηχανικού, υποδέχθηκαν ο σημερινός διευθυντής της Διευθύνσεως Μηχανικού του ΓΕΣ, Υποστράτηγος Νικόλαος Λάλος και ο σημερινός διοικητής της Σχολής Μηχανικού, Ταξίαρχος Ηλίας Αρσένος, οι οποίοι και τους ενημέρωσαν με τους επιτελείς τους.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


(parapolitika.gr – Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης - army.gr)


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ