Αρχική » , , , » Άμεση χορήγηση προσαύξησης στις αποδοχές προσωπικού ΕΔ-ΣΑ, που τελούν σε κατάσταση μόνιμης διαθεσιμότητας (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Άμεση χορήγηση προσαύξησης στις αποδοχές προσωπικού ΕΔ-ΣΑ, που τελούν σε κατάσταση μόνιμης διαθεσιμότητας (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Επτά (7) Βουλευτές του ΚΚΕ, κατέθεσαν ερώτηση προς Υπουργεία: α) Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, β) Εθνικής Άμυνας, γ) Εσωτερικών και δ) Οικονομικών (Αρ. Πρωτ. 6718/28-06-2017) με θέμα: «Άμεση χορήγηση προσαύξησης στις αποδοχές του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, που τελούν σε κατάσταση μόνιμης διαθεσιμότητας».

Σύμφωνα με διατάξεις του νόμου 4254/2014, προσαυξήθηκαν με προσωπική διαφορά από 01/04/2014 οι αποδοχές των Αναπήρων Πολέμου Αξιωματικών με ποσοστό αναπηρίας 80% και άνω, οι οποίοι έχουν ενταχθεί σε κατάσταση πολεμικής διαθεσιμότητας.

Η προσαύξηση αυτή έγινε, λόγω της επαναχορήγησης και του επιμερισμού σε δωδεκάμηνη βάση, του συνολικού ποσού των Δώρων Χριστουγέννων, Πάσχα καθώς και του επιδόματος αδείας που είχαν περικοπεί από τις μηνιαίες αποδοχές τους από 01/01/2013, σύμφωνα με διατάξεις του νόμου 4093/2012.

Εξαιρούνται όμως των συγκεκριμένων νομοθετικών διατάξεων και δεν τους χορηγούνται...

Κάντε κλικ στην παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ