Αρχική » , , , , » Ποια έκπληξη από τη στρατιωτική του θητεία περίμενε τον Κ. Μητσοτάκη στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Ποια έκπληξη από τη στρατιωτική του θητεία περίμενε τον Κ. Μητσοτάκη στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας


Ένα ποτήρι χυμό ρόδι και ένα καφέ εσπρέσο για τον Κυριάκο

Μία έκπληξη που έφερε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη αναμνήσεις από τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας στην 111 Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας επεφύλασσε η σημερινή επίσκεψή του στην…Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Εκεί λοιπόν, ενώ ο Κυρ.Μητσοτάκης ξεναγείτο στους χώρους της σχολής από τον καθηγητή Δημήτρη Κουρέτα, ο τελευταίος του σύστησε μία ομάδα ερευνητών αυτής μέλος της οποίας ήταν ο Κωνσταντίνος Γερασόπουλος, ο οποίος ήταν σμηναγός στην 111 Πτέρυγα Μάχης της Νέας Αγχιάλου, όταν υπηρέτησε εκεί τη στρατιωτική του θητεία ο Κυρ.Μητσοτάκης.

Μάλιστα, στο πλαίσιο της εκεί επισκέψεώς του ο Πρόεδρος της ΝΔ υποβλήθηκε σε αιματολογική εξέταση που ανιχνεύει τα ενδογενή αντιοξειδωτικά του οργανισμού προκειμένου οι διαιτολόγοι να συστήνουν στοχευμένες διατροφικές παρεμβάσεις.

Μετά από 15λεπτο όταν βγήκαν τα αποτελέσματα έδειξαν ότι βρίσκεται πάνω από το μέσο όρο και ο καθηγητής Κουρέτας του συνέστησε να πίνει καθημερινά ένα ποτήρι χυμό ρόδι και ένα καφέ εσπρέσο.


(parapolitika.gr – Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ