Αρχική » , , » Η ΕΑΑΣ καλεί τα μέλη της για υποβολή προτάσεων (που αφορούν τις ΕΔ) ενόψει Συνταγματικής Αναθεώρησης

Η ΕΑΑΣ καλεί τα μέλη της για υποβολή προτάσεων (που αφορούν τις ΕΔ) ενόψει Συνταγματικής Αναθεώρησης


Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ), ενόψει της διενεργούμενης Κυβερνητικής πρότασης για την Συνταγματική Αναθεώρηση και τη διαμόρφωση του σχεδίου αναθεώρησης του Συντάγματος, ΚΑΛΕΙ τα μέλη της (δια των Παραρτημάτων αυτής), να συμμετάσχουν στην κατάθεση προτάσεων για την Συνταγματική Αναθεώρηση ειδικώς επί των  άρθρων των διατάξεων που αφορούν στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Ενδεικτικά αναφέρονται συνημμένα  άρθρα του Συντάγματος των Ελλήνων  που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδας.

Παρακαλούνται τα Παραρτήματα για τις ενέργειές τους και την υποβολή τελικών επεξεργασμένων και πλήρως αιτιολογημένων προτάσεων επί των παραπάνω, με συνημμένες όλες τις υποβληθείσες προτάσεις των μελών τους, στην ΕΑΑΣ έως την 11 Ιουλ 2017.

Τα μέλη που διαμένουν στην Αττική να αποστείλουν τις προτάσεις τους στη Γραμματεία της  ΕΑΑΣ έως την 11 Ιουλ. 2017 (eaasgrammateia@gmail.com), με την ένδειξη προς το Γραφείο Μελετών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ