Αρχική » , , » Η ΕΑΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ καλεί τα μέλη της σε συναντήσεις αναψυχής στα Γραφεία/Εντευκτήριό της

Η ΕΑΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ καλεί τα μέλη της σε συναντήσεις αναψυχής στα Γραφεία/Εντευκτήριό της


Τo Τοπικό Συμβούλιο της Ημαθίας, καλεί τα Μέλη του να συμμετέχουν στις καθημερινές συναντήσεις αναψυχής στα Γραφεία/Εντευκτήριό μας. Οι χώροι είναι ανακαινισμένοι, ευχάριστοι και επαρκείς για όλους. «Μειονέκτημα» η απόλυτη εφαρμογή του ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ. Οι συχνές μας συναντήσεις διευκολύνουν αφ’ ενός την αναψυχή σε δύσκολους καιρούς και αφ’ ετέρου την ανταλλαγή απόψεων και αλληλοενημέρωση στα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Πρόσφατα, Μέλη με οικογένειες και φίλους, απολαύσαμε μια εξαιρετική βραδιά (με πιτσόμπυρα να σημειωθεί), απολαμβάνοντας τις μουσικές της συναυλίας του Αλκίνοου Ιωαννίδη στην πλατεία Ρακτιβάν, από το Εντευκτήριό μας. Για ακόμη ισχυρότερη σύσφιξη δεσμών, ετοιμαζόμαστε για ένα βραδινό Συμπόσιο περί το 3ο δεκαήμερο του Ιουλίου στους χώρους της Θερινής ΛΑΦ. Οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν έγκαιρα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ