Αρχική » , , , , , , , » Φιλικός αγώνας Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών με Κομάντος (Ζ’ ΜΑΚ)

Φιλικός αγώνας Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών με Κομάντος (Ζ’ ΜΑΚ)


Για την ενίσχυση της «Κιβωτού του Κόσμου»

Η τέχνη και η εμπειρία νίκησε τα νειάτα, το σφρίγος και την αντοχή!

Ο λόγος για το φιλικό, φιλανθρωπικού χαρακτήρος, ποδοσφαιρικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο γήπεδο «Απ. Νικολαίδης» στην Αθήνα, μεταξύ των κομάντος της επίλεκτης Ζ’ Μοίρας Αμφιβίων Καταδρομών (Ζ’ ΜΑΚ) και ομάδας του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ).

Νικήτρια αναδείχτηκε εύκολα η ομάδα του ΠΣΑΠ που επικράτησε της αντίστηχης της Ζ’ ΜΑΚ με το συντριπτικό 4-0, με τρία γκόλ του Φρατζέσκου και ένα του Χλωρού, ενώ η ομάδα της Ζ’ΜΑΚ είχε μία άτυχη στιγμή, ακριβώς στο 90, όταν είχε δοκάρι μετά από προσπάθεια του Λοχαγού Κώστα Κ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ομάδα του ΠΣΑΠ συμμετείχαν και παλαίμαχοι διεθνείς ποδοσφαιριστές, μέλη της Εθνικής Ομάδας που κατέκτησε το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2004 (EURO 2004).


Ο αγώνας ήταν μία πρωτοβουλία στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς των Ενόπλων Δυνάμεων και η είσοδος του κόσμου ήταν ελεύθερη. Το γεγονός αυτό αποτέλεσε ευκαιρία για περισσότερα από 1.000 άτομα να δώσουν το παρόν τους στην εκδήλωση, προσφέροντας όποιος και όσο ήθελε χρήματα σε διαφανή κουτιά στις εισόδους, το τελικό ποσό των οποίων διατέθηκε αποκλειστικώς και μόνο για τον εθελοντικού μη κερδοσκοπικού οργανισμού ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού «ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» του πατέρα Αντώνιου.

Από πλευράς ΓΕΕΘΑ παρών ήταν εκπροσωπώντας τον Αρχηγό ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, ο διοικητής της Διακλαδικής Διοικήσεως Ειδικών Δυνάμεων (ΔΔΕΕ), στην οποία υπάγεται επιχειρησιακώς η Ζ’ΜΑΚ, ταξίαρχος Νικόλαος Φλάρης και από πλευράς ΓΕΣ ο διοικητής της ΑΣΔΥΣ αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Βασιλειάδης, οι οποίοι πρόσφεραν σε όλους τους συμμετέχοντες ποδοσφαιριστές αλλά και στους διαιτητές αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής!

(parapolitika.gr – Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ