Αρχική » , , , , , » Υλοποίηση απόφασης Ελ.Συν. για διακοπή της Εισφοράς Αλληλεγγύης Αποστράτων/Συνταξιούχων (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Υλοποίηση απόφασης Ελ.Συν. για διακοπή της Εισφοράς Αλληλεγγύης Αποστράτων/Συνταξιούχων (ΕΓΓΡΑΦΟ)


Γραπτή Ερώτηση (Αρ. Πρωτ. 6642/24-06-2017) προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Εθνικής Άμυνας κατέθεσαν και συνυπέγραψαν ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ και Τομεάρχης Άμυνας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο Βουλευτής Έβρου και Αναπλ. Τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ, Αναστάσιος Δημοσχάκης, σχετικά με την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για διακοπή της Εισφοράς Αλληλεγγύης Συνταξιούχων που είχε επιβληθεί στις κύριες συντάξεις που καταβάλλονται από το Δημόσιο Ταμείο, συμπεριλαμβανομένων και των συνταξιούχων προερχομένων εκ των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

Όπως αναφέρεται στην Ερώτηση η εν λόγω απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου έχει δημιουργήσει τεράστια σύγχυση στο σύνολο των συνταξιούχων του Δημοσίου και των «Ειδικών Μισθολογίων» αναφορικά με τις απαραίτητες ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβούν, όπως σχετικές αιτήσεις στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, ατομικές ή ομαδικές προσφυγές στην Δικαιοσύνη κλπ.

Οι δύο Βουλευτές ρωτάνε μεταξύ άλλων τους αρμόδιους Υπουργούς αν θα υλοποιήσει η Κυβέρνηση την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, προκειμένου να γνωρίζει των σύνολο των δικαιούχων συνταξιούχων εάν και σε ποιες ενέργειες θα πρέπει να προβεί.

Αναλυτικά η Γραπτή  Ερώτηση:

2 σχόλια:

 1. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΕ ΠΙΠΗ ΤΩΡΑ ΤΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ;ΤΟ 2010 ΒΟΣΚΟΥ
  ΣΕΣ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ "ΑΓΑΠΗΤΟΥ"ΣΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΟΥ ΕΦΤΙ
  ΑΞΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ "ΔΙΚΑΙΟ"ΝΟΜΟ;ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΟΡ
  ΘΩΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ