Αρχική » , , , , , » Θύελλα για τη ... χυδαία γραβάτα του Καμμένου

Θύελλα για τη ... χυδαία γραβάτα του Καμμένου


Η σόκιν ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter και η δικαιολογία ότι την πόσταρε κατά λάθος ο ανήλικος γιος του.

Μετά τις... γηπεδικές χειρονομίες, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος πέρασε σε άλλο επίπεδο πολιτικού διαλόγου, διδάσκοντας «ήθος» και «ευπρέπεια» στους πο­λιτικούς του αντιπάλους.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο κ. Καμμένος, λίγο μετά την ολοκλήρωση του Eurogroup, «ανέβασε» φωτογραφία κόκκινης γραβάτας με γελαστούς φαλλούς, χωρίς να κάνει κάποιο σχόλιο. Το ποστάρισμα του κ. Καμμένου προκάλεσε πάρτι στο Διαδίκτυο, με πολύ κόσμο να σχολιάζει τη σόκιν ανάρτηση του υπουργού με τα... καλύτερα λόγια.

Ωστόσο, ύστερα από πέντε λεπτά περίπου και αφού το πάρτι στο Twitter είχε ξεκινήσει, το σκηνικό ανετράπη, καθώς ο ίδιος ο υπουργός κατέβασε τη φωτογραφία των γελαστών φαλλών, αποδίδοντας το ποστάρισμα σε λάθος που έκανε ο ανήλικος γιός του! «Το πάτησε ο γιός μου από το iPad, αλλά είχε μπει στον δικό μου λογαριασμό» είπε ο κ. Καμμένος, εξηγώντας τι είχε συμβεί κατά τη διάρκεια συνέντευξής του σε ραδιοφωνικό σταθμό.


Ωστόσο τα σχόλια δεν σταμάτησαν. Απλοί πολίτες σχολίασαν την... παιδική ανάρτηση, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, δίδοντάς, όμως, έμφαση στην υπουρ­γική ιδιότητα του κ. Καμμένου σε ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου με τη γείτονα. Μάλιστα, το hashtag #paidikammenou ήταν για πολλή ώρα στα ελληνικά trends...

Σχόλιο για την ανάρτηση του υπουργού Άμυνας, μεταξύ άλλων, έκανε και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Θαυμάστε ανάρτηση του υπουργού Αμύνης τη Ελλάδος... Κατάντια».

Την ίδια στιγμή, την αποπομπή του υπουργού Εθνικής Άμυνας για την «αισχρή ανάρτηση της γραβάτας» στο Twitter ζήτησε ο εκπρό­σωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ. Σε σχόλιό του, ο Παύλος Χρηστίδης, υποστηρίζει ότι ο «Πάνος Καμμέ­νος μάς έχει συνηθίσει σε συμπε­ριφορές και αναρτήσεις επιπέδου χαμαιτυπείου, χθες, όμως, ξεπέρασε ακόμη και τον εαυτό του. Ο ίδιος επισημαίνει ακόμη πως η προσπά­θεια του υπουργού να «αποδώσει την ανάρτηση στο παιδί του κάνει τη συμπεριφορά του ακόμη χει­ρότερη». Για το ίδιο θέμα, η διευ­θύντρια του Γραφείου Τύπου του Ποταμιού, Λίνα Παπαδάκη, σχολίασε με ανάρτησή της στο Twitter: «Στρατιωτικές στολές παραλλαγής και γραβάτες από sex shop είναι η ίδια αισθητική τεστοστερόνης».

Από τους ΛΕΩΝΙΔΑ Σ. ΜΠΛΑΒΕΡΗ - ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΝΟΥΣΑΚΑΚΗ
(ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ-17/06/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ