Αρχική » , , , , , , , » Άσχημες εντυπώσεις προκάλεσε η συγκυβέρνηση Καμμένου σε στρατιωτικό ελικόπτερο

Άσχημες εντυπώσεις προκάλεσε η συγκυβέρνηση Καμμένου σε στρατιωτικό ελικόπτερο


Ο Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ.

Νέο βίντεο που αποκάλυψε το iefimerida.gr και στο οποίο φαίνεται ο υπουργός Εθνι­κής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, να επιβαίνει σε ελικόπτερο UΗ-1Η Huey της Αεροπορίας Στράτου και να πετά ως συγκυβερνήτης, επιστρέφοντας από την επίσκεψή του στην Αμοργό, στις 4 Μαΐου 2017, συνοδευόμενος από τους αρχηγούς ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ, προκάλεσε άσχημες εντυπώσεις και έντονες αντι­δράσεις από πλευράς της Νέας Δημοκρατίας και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης - ΠΑΣΟΚ, που καυ­τηρίασαν το γεγονός.Άσχημες εντυπώσεις γιατί, αν και ο υπουργός είναι κάτοχος ιδιωτι­κού πτυχίου χειριστού ελικοπτέ­ρων και έχει στο ενεργητικό του περί τις 800 ώρες πτήσης με ελικό­πτερο και εν ισχύι ιατρικό πιστο­ποιητικό, το γεγονός αυτό δεν του επιτρέπει να πετά στρατιωτικό ελι­κόπτερο ως συγκυβερνήτης και μά­λιστα μεταφέροντας δύο αρχηγούς και άλλο κόσμο, σύμφωνα με από­στρατους αξιωματικούς της Αερο­πορίας Στρατού, προκαλώντας έτσι πλήθος σοβαρών ζητημάτων ασφα­λείας πτήσης, που ο ίδιος -ως εκ της θέσεώς του, αλλά και της πτη­τικής του ιδιότητος- όφειλε πρώτος να σέβεται.

Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. και τομεάρχης Άμυνας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ανέφερε τα εξής: «Αυτή είναι μια ποι­νικώς κολάσιμη πράξη. Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ κ. Αποστολάκης είναι έκθετος». Από την πλευρά της Δημοκρα­τικής Συμπαράταξης - ΠΑΣΟΚ, ο κοινοβουλευτικός της εκπρόσωπος, Ανδρέας Λοβέρδος, δήλωσε τα εξής: «Τα ελικόπτερα του Ελληνικού Στρα­τού δεν είναι παιχνιδάκια στα χέρια του εκάστοτε κυβερνώντος».


Του Λ.Σ. ΜΠΛΑΒΕΡΗ-Isblav@gmail.com
(ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ_SECRET- 24/06/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ