Αρχική » , , , , , , , » Ερώτηση στη ΒτΕ για τη διαθεσιμότητα του στόλου των A/Φ αεροπυρόσβεσης CL-215 και CL-415

Ερώτηση στη ΒτΕ για τη διαθεσιμότητα του στόλου των A/Φ αεροπυρόσβεσης CL-215 και CL-415


Γραπτή Ερώτηση προς τους Υπουργούς Εθν. Άμυνας και Εσωτερικών κατέθεσαν και συνυπέγραψαν  ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ και Τομεάρχης Εθν. Άμυνας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο Βουλευτής Έβρου και Αναπλ. Τομεάρχης Εθν. Άμυνας Αν. Δημοσχάκης, σχετικά με τη διαθεσιμότητα του στόλου των αεροσκαφών αεροπυρόσβεσης CL-215 και CL-415.

Όπως αναφέρεται στην Ερώτηση η προστασία των περιουσιών των Ελλήνων πολιτών, αλλά και των δασικών εκτάσεων αποτελεί μείζων υποχρέωση της ελληνικής πολιτείας και αυτό το καλοκαίρι προκειμένου να μην αντικρίσουμε εικόνες ανεπανόρθωτης καταστροφής.

Γι’ αυτό το λόγο οι δύο Βουλευτές ζητούν από τους αρμόδιους Υπουργούς πλήρη ενημέρωση για την ετοιμότητα του στόλου των αεροσκαφών αεροπυρόσβεσης CL-215 και CL-415, τα ενδεχόμενα προβλήματα που υπάρχουν, καθώς και τη διαθεσιμότητα υλικών και ανταλλακτικών.

Μεταξύ άλλων ρωτούν τους δύο Υπουργούς ποιος είναι ο συνολικός αριθμός του στόλου των πυροσβεστικών αεροσκαφών Canadair CL-215 και CL-415, τι ποσά διατέθηκαν για τη συντήρησή τους από την λήξη της περσινής πυροσβεστικής περιόδου μέχρι την έναρξη της φετινής, καθώς και ποιες ενέργειες έχουν γίνει για την επίλυση του προβλήματος προμήθειας υλικών και ανταλλακτικών.

Αναλυτικά η γραπτή Ερώτηση

ΘΕΜΑΔιαθεσιμότητα του στόλου των αεροσκαφών αεροπυρόσβεσης CL-215 και CL-415

Με την έναρξη της φετινής πυροσβεστικής περιόδου παρακαλείσθε όπως μας ενημερώσετε για την ετοιμότητα του στόλου των αεροσκαφών αεροπυρόσβεσης CL-215 και CL-415, τα ενδεχόμενα προβλήματα και τη διαθεσιμότητα υλικών και ανταλλακτικών. Η προστασία των περιουσιών των Ελλήνων πολιτών, αλλά και των δασικών εκτάσεων αποτελεί μείζων υποχρέωση της ελληνικής πολιτείας και αυτό το καλοκαίρι προκειμένου να μην αντικρίσουμε εικόνες ανεπανόρθωτης καταστροφής.

Συνεπώς, ερωτώνται οι αρμόδιοι Υπουργοί:
  1. Ποιος ο συνολικός αριθμός του στόλου των πυροσβεστικών αεροσκαφών Canadair CL-215 και CL-415;
  2. Είναι όλος ο στόλος διαθέσιμος; Αν όχι, παρακαλώ όπως γνωστοποιήσετε τους λόγους μη διαθεσιμότητας, αλλά και το χρονικό προγραμματισμό για την επαναφορά τους στην ενεργό δράση.
  3. Τι ποσά διατέθηκαν για τη συντήρηση των αεροσκαφών CL-215 και CL-415 από την λήξη της περσινής πυροσβεστικής περιόδου μέχρι την έναρξη της φετινής;
  4. Σε ποιες ενέργειες έχετε προβεί προκειμένου στην επίλυση του προβλήματος προμήθειας υλικών και ανταλλακτικών των αεροσκαφών CL-215 και CL-415 από την  κατασκευάστρια εταιρεία; Σε ποιο βαθμό γίνεται η προμήθεια των απαραίτητων υλικών και ανταλλακτικών για τα υπόψη αεροσκάφη;
  5. Από ποιους φορείς γίνεται η συντήρηση των αεροσκαφών CL-215 και CL-415 και ποια η απόδοση του έργου τους;

1 σχόλια:

  1. ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ,Ο ΠΙΠΗΣ ΝΑ ΒΑΛΛΕΙ ΦΩΤΙΑ
    ΣΤΑ ΔΑΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ